"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Kratko pitanje, kakva je situacija sa C&R ribolovom tune? Dozvoljeno ili zabranjeno?
Je li potrebna posebna dozvola za C&R spinning i poping tune ili svatko tko ima rekreativnu dozvolu može to prakticirati s broda??
Nisam u prilici, samo pitam jer bih volio doći u priliku za to pa me zanima😁
Ceco napisao: Ako loviš sa barke moraš znati da imaš opremu ispod onih 30LB inače trebaš i dozvolu za lov velike ribe.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Sad bubam, ali znači ako imam poping štap sa Saltigom 8000 i uprednicu PE6 ja trebam dozvolu za big game.
Jesam dobro shvatio?
Koliko znam te dozvole su skupe ko vrag i nema godišnje varijante, ili?
I ta dozvola vrijedi samo za c&r, jel?
Evo našao sam online da športski ribolovac može kupiti godišnju dozvolu za veliku ribu, 700 kuna.
Je li to stara ili aktualna info? I treba li posebno imati i klasičnu dozvolu ili sam tom dozvolom pokrio sve?
C&r možeš uvijek prakticirati, ali ako loviš iz broda i imaš opremu jaču od 30lb onda ti treba dozvola za veliku ribu.
Moraš imati običnu sportsku dozvolu i onda je nadogradiš sa dozvolom za veliku ribu.
Sa obale loviš samo sa, sportskom.
700 kn je dodatna godišnja za lov na veliku ribu...
Ako imaš štap/mašinicu/najlon ili upredenicu cijeli komplet iznad 30lb onda ti treba dozvola na barki bez obzira što imaš na cilju loviti.