- Zahvala primljena: 240
Paragon napisao: itko ista za ribolovnipribor.hr ?
nasao sam rolu koju nigdje nisam uspio naci tj ima je svugdje osim u velicini koja meni treba a kod njih je ima...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Za reklamacije se ne sekiraj, slobodno se javiš i spojim te sa čovjekom koji je glavni za Daiwa na području HrBlackMarlin napisao: Daiwa Certate LT 4000CXH
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao: I od mene mali osvrt na Topfishing gdje sam bio prošli vikend i trgovina me oduševila za razliku od web shopa i bili su totalno susretljivi i pomogli oko svega što sam pitao.
Dok na drugoj strani po tom pitanju maguro 0 bodova, jedini odgovor od prodavača je bio da su oni isključivo web shop i da po trgovini ne smiješ hodati sam bez pratnje i to mi čak nebi toliko ni smetalo da nije rečeno baš bezobraznim tonom. U najmanju ruku sam se osjećao kao kakav lopov. A uzimao sam u njih do sada i varalica i nedavno rolu preko web shopa i tu nije bilo nikakvih problema ali poslje posjeta trgovini ću od sad uvijek pogledat jel imam izbora naručiti negdje drugo prije nego naručim kod njih.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Što piše na Daiwi BG gdje je napravljena?Paragon napisao: Ribolovni pribor - došla je rola i dali su mi 2 godine garancije na nju(mnogi ne davaju garanciju na role)
bio sam previse skeptičan za naručiti jer mi je u drugoj trgovini rečeno da okuma ne uvozi role manje od veličine 30 u Hrvatsku.
Riječ je o Okumi Ceymar C-10 za LRF
Sve je super bilo. Naručio u njih i zaboravio staviti da plačam pouzećem odmah su me drugi dan zvali iz trgovine da je narudzba spremna i da cekaju moju uplatu na sto sam se ja izvinio i rekao da sam se zabunio kad sam narucivao i da nisam stavio placanje pouzecem. Rekli su da nema problema da salju sutradan.
Došla rola u roku 2 dana.
Ribolovni pribor 5+!
Također bih htio pohvaliti i dečke iz MonsterBite-a u Sloveniji.
Korektni i odgovaraju na neudomice kod naručivanja opreme.
Od njih sam uzeo rolu Daiwa BG i upredenicu YGK Super Jigman.
Po Novoj Godini opet u njih uzimam malo bolji štap za jiging i još par sitnica uz njega hehe
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
U mene na Daiwi Laguni piše Vietnam. Jeli to bolje ili još lošije, neznam. 😊Ceco napisao: Sve ti se role proizvode manje više u Kini. Čak i Shimano koji je kao firma jak i ne ovisi samo o ribolovu jeftinije štapove i role proizvodi u Kini.
Pure Fishing korporacija koliko sam pratio do nedavno vlasnik je svih manje više poznatih svjetskih ribolovnih brendova. (Penn, Daiwa, Abu Garcia, Shakespeare, Mitchell, Cormoran, D. A. M. itd.)
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se