- Zahvala primljena: 183
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: Pozdrav svima!
Molim za pomoc. Evo vec neko vrijeme se spremam i sam sebe nagovaram da si uzmem neki gumenjak za ribolov na moru. Kako mi treba i dozvola za upravljanje zanima me dali to u svakoj luckoj kapetaniji mogu polagati ispot ili kako to vec ide. Ljetujem svake godine u Novom Vinodoslkom pa me zanima za taj dio RH. Kako bih i peca znam da i me vjerojatno kad tad zaustavili i prekontrolirali pa da ne budem u prekrsaju.
Iz koje skripte treba uciti. Jedino sta ja znam je da se bez obzira kakvu si barku kupim, da se ne bih udaljio vise od 500m od obale. Meni treba da se odvezem do neke plaze i malo ribam u obalu i to je to. Motor vec imam...stari jos sa drvenog cikla...Tomos 4 koji je zbog nedostatka djelova kada se pokidao prije 30g moj stari malo preradio i sada bi to bio recimo Tomos 6. Malo je brusi cilindre i sl. zahvati. Uglavno u voznom je stanju i radi odlicno bez obzira na svoje godiste.
Znaci gdje polagati i iz cega uciti ?
Hvala na pomoci i savjetima !
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: Pozdrav svima!
Molim za pomoc. Evo vec neko vrijeme se spremam i sam sebe nagovaram da si uzmem neki gumenjak za ribolov na moru. Kako mi treba i dozvola za upravljanje zanima me dali to u svakoj luckoj kapetaniji mogu polagati ispot ili kako to vec ide. Ljetujem svake godine u Novom Vinodoslkom pa me zanima za taj dio RH. Kako bih i peca znam da i me vjerojatno kad tad zaustavili i prekontrolirali pa da ne budem u prekrsaju.
Iz koje skripte treba uciti. Jedino sta ja znam je da se bez obzira kakvu si barku kupim, da se ne bih udaljio vise od 500m od obale. Meni treba da se odvezem do neke plaze i malo ribam u obalu i to je to. Motor vec imam...stari jos sa drvenog cikla...Tomos 4 koji je zbog nedostatka djelova kada se pokidao prije 30g moj stari malo preradio i sada bi to bio recimo Tomos 6. Malo je brusi cilindre i sl. zahvati. Uglavno u voznom je stanju i radi odlicno bez obzira na svoje godiste.
Znaci gdje polagati i iz cega uciti ?
Hvala na pomoci i savjetima !
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: @Janko
Molim te da potrazis tu knjigi i posaljis mi na mail :
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Naravno i svi ostali ako nesto imaju, sve je dobrodoslo...i hvala unaprijed
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
ja_osobno napisao: Polagao to pred 15-ak godina
Ali ovo mi se čini ko sasvim okej skripta sa svim potrebnim stvarima
diversoimpex.hr/wp-content/uploads/vodit...tegorije-skripta.pdf
Molimo prijavite se
Mene su pitali sta je gore, bura ili jugo na moru za barku i gore je bura jer te tjera od obale.Naldo napisao:
ja_osobno napisao: Polagao to pred 15-ak godina
Ali ovo mi se čini ko sasvim okej skripta sa svim potrebnim stvarima
diversoimpex.hr/wp-content/uploads/vodit...tegorije-skripta.pdf
tako je, u ovoj skripti imas sve. isprintas je, naucis i izadjes na ispit. ja sam polaga u 8.misecu i pitali su me: mimoilaženje brodova, pozivi u pomoć (konkretno mayday), oznake svjetionika, određivanje geografske sirine i duzine, oznake dubine, sricanje slova...
Molimo prijavite se
Dado_pu napisao: I koji radio zoves ili tako nesto i znam da sam morao reci radio rijeka, neki bi padali jer su rekli samo rijeka.
.
Molimo prijavite se
Eeee to, vidis sada bi popusio na ispitu. Hahaja_osobno napisao:
Dado_pu napisao: I koji radio zoves ili tako nesto i znam da sam morao reci radio rijeka, neki bi padali jer su rekli samo rijeka.
.
blizu
nije radio rijeka nego rijeka radio
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se