- Zahvala primljena: 447
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Pozdrav ekipa
Do sada nisam koristio fish finder ali sam naletio na jedan na amazonu za 86 dolara sa free dostavom u HR. Pošto mislim uskoro ubosti sit on top kayak ili manji čamac zanima me mišljenje o Garmin Striker 4.
Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Ja sam našao nov na Amazonu za 90 dolara Striker 4cv što mi je super cijena. Bitno mi je radi ok pošto bi mi to bio prvi fish finder. Dobro je što ima koliko vidim povezivanje na drugi uređaj preko garmin app pa se može gledati i na većem ekranu valjda.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Znači poslužit ce za inchiku i neki light jiging?Lukas_M02 napisao:
Do sada nisam koristio fish finder ali sam naletio na jedan na amazonu za 86 dolara sa free dostavom u HR. Pošto mislim uskoro ubosti sit on top kayak ili manji čamac zanima me mišljenje o Garmin Striker 4.
Imam ga na svom brodu i moram reći da je dosta solidan.ekran je malo malen ali za te novce nemožeš mnogo tražit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Molimo prijavite se
crnobradiMNE napisao:
Znači poslužit ce za inchiku i neki light jiging?Lukas_M02 napisao:
Imam ga na svom brodu i moram reći da je dosta solidan.ekran je malo malen ali za te novce nemožeš mnogo tražit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
CyberM napisao: Onda? Iskustvo?
Gledam uzet Garmin Stiker Plus 5cv. Htio bih da mi ocitava manje seke i skaline do 100m. Jel to moguce s ovim fishfinderom?
Molimo prijavite se