- Zahvala primljena: 464
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
U poštanskom prometu od 01. srpnja 2013. godine primjenjivati će se propisi usklađeni s europskom regulativom, prema kojoj je podignut vrijednosni limit glede oslobođenja od plaćanja carine na 150 eura no oslobođenje od PDV-a će se primjenjivati samo na pošiljke vrijednosti do 22 eura. Dakle roba vrijednosti do 150 eura oslobođena je carine te PDV-a u vrijednosti do 22 eura.
Molimo prijavite se
Products - Model - Price - Total
1 x Xmas Sale/YAMASHITA EGI OH K / 3.5 N04 AAJ - - EUR6.02 - EUR6.02
1 x Xmas Sale/EMERALDAS NUDE #2.5 Horror-Pink - - EUR5.02 - EUR5.02
1 x X\\\'mas Sale/EMERALDAS NUDE #2.5 Glow Back Dotted Gizzard Shad - - EUR5.02 - EUR5.02
1 x Xmas Sale/YAMASHITA EGI OH K / 3.5 N03 MI - - EUR6.02 - EUR6.02
Sub-Total: EUR22.08
Shipping:Registered mail(200) EUR6.41
handling charge: EUR0.77
Total: EUR29.27
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Zdenko napisao: Mozda ovo nije dobra stranica za ovo pitanje,ali me zanima koje su dimenzije mrkve za lignjolov na dno iz barke.Koje se najvise upotrebljavaju.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Slažem se , no kad uzmeš pušću i ona odmah počme radit ko luda i nesvjesno postaje favorit kojem daješ najveću minutažu . Tako mi je i sa ovom broj 12 sugipinku red. Svjesan sam i to jako dobro da bi možda i sa nekom drugom bilo isto no takvi smo kakvi smo . Da nije tako nebi bilo ni interesantno jer bi imali dve tri pušće a ne kao ja naprimjer jedno40-50.Pikabu napisao: Ja ću se nadovezati da lovnost kolor i model variraju. Uglavnom je svejedno, a onda se ponekad zna desiti da jedan lovi kao lud u odnosu na druge.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
zoki1 napisao: bile na akciji,3 kom 25.65$ sa poštarinom
[/URL]
Molimo prijavite se