- Zahvala primljena: 93
fratar napisao: Pozdrav,
Da ne otvaram novu temu frend mi je naisao na zanimljiv nacin lova lignji s kraja sa plovkom.
Posto nista ne zeli rec jer jos isprobava,ali govori da mu se taj sistem pokazao puno učinkovitiji od klasicnog zabacivanja.
Naime koliko sam skuzio sve je isto samo sta tako skosavica pretrazuje veliki dio terena i jako je mala šansa da zapne.
Nadam se da netko zna nesto vise o tome pa da napise koju rijec vise.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
fratar napisao: Pozdrav,
Da ne otvaram novu temu frend mi je naisao na zanimljiv nacin lova lignji s kraja sa plovkom.
Posto nista ne zeli rec jer jos isprobava,ali govori da mu se taj sistem pokazao puno učinkovitiji od klasicnog zabacivanja.
Naime koliko sam skuzio sve je isto samo sta tako skosavica pretrazuje veliki dio terena i jako je mala šansa da zapne.
Nadam se da netko zna nesto vise o tome pa da napise koju rijec vise.
Zdenko napisao: Skoro svi lignjolovci sa tih stranih foruma su presli na 8-nitne kvalitetnije upredenice, koje nema naznaku EGI, vec to mogu biti I one za spinning, casting.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Zdenko napisao: Poslovni prijatelj Australac mi je donio iz Australije skocavice renomirane firme KRAKEN(KRAKENEGI) . Fenomenalna izrada i optimalno tonjenje od 3,8 sec/m. Narucio sam jos 6 komada drugih boja da popunim kolekciju. Skocavice su u velicini 3.0
Molimo prijavite se
BulMar napisao:
Zdenko napisao: Poslovni prijatelj Australac mi je donio iz Australije skocavice renomirane firme KRAKEN(KRAKENEGI) . Fenomenalna izrada i optimalno tonjenje od 3,8 sec/m. Narucio sam jos 6 komada drugih boja da popunim kolekciju. Skocavice su u velicini 3.0
Gdje si naručio? Kakve su cijene i transport?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Zdenko napisao: Da li je netko kupovao preko bugarske web stranice AkvaSport ribolovni material? Ako je , koliko su sigurni za kupovinu, naplatu I slanjE kupljenog materijala?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Da jel valja! Ne znaš koja je bolja, em BOA, em MagCast-ovi! Vježbaj, vježbaj! I nemoj da se iduće godine ne upišeš u ligu!!zeusfaber napisao: Valja li ovo što? Stiglo danas iz Japana 😇
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Valja li ovo što? Stiglo danas iz Japana 😇
Nevalja to ništa, posalji to meni.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se