- Zahvala primljena: 324
Molimo prijavite se
zoki1 napisao: Zdenko,ako imaš facebook pronađi ga i pošalji mu poruku u inbox,najbolje je da si te sitnice riješite osobno.
Uglavnom,ja sam ga kontaktirao,to na slici su mu svi modeli,ima ih po više komada,i nije problem.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
zoki1 napisao: koliko ja znam original,ja sam inače neke voblere kod njega kupovao od yo-zurija i bili su original,
Ime mu je Goran Ovčar-Mladi
Molimo prijavite se
zoki1 napisao: Meni je to poslo na pp,pošalji mu poruku pa ti bude poslo kaj ma sve,ima i voblera
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Šmit napisao: Pozdrav dobri ljudi, inače sam iz slavonije, počeo bi lovit lignju s obale pa me zanima neke jeftine skosavice jel vrijedi kupit po 15-20kn komad jer dok uđem u štos s njima garant cu nakitit morsko dno kao božićno drvce?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
2800 kn.zoki1 napisao: I kolko te to zadovoljstvo na kraju koštalo?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marinac napisao:
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ja sam platio 371 $ JPA, ON POSLAO PAKET I CIJENA VRIJEDNOSTI 105 $+SHIPPING 41 $, ATO TI JE SVE SKUPA 146 $, i na to platija još 274 kune.Zdenko napisao:
marinac napisao:
Molim te koliko te je dosla carina ,PDV i ostali nasi troskovi ?
Molimo prijavite se
hvala, a na moru san skoro svaki dan, kad vrime dozvoljava.zoki1 napisao: S obzirom kolko vremena ti provedeš godišnje u lignjolovu i sipolovu,i nije puno
,samo nek te dobro služi
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marinac napisao:
Ja sam platio 371 $ JPA, ON POSLAO PAKET I CIJENA VRIJEDNOSTI 105 $+SHIPPING 41 $, ATO TI JE SVE SKUPA 146 $, i na to platija još 274 kune.Zdenko napisao:
marinac napisao:
Molim te koliko te je dosla carina ,PDV i ostali nasi troskovi ?
Molimo prijavite se