- Zahvala primljena: 14
bzing napisao: Ako ti je štap za lignje i lagani spin, onda gledaj dužinu 240 - 270cm, težine do 160g, težine bacanja:5/20, 5/25, 7/28 pa maximalno do 10/30.
Molimo prijavite se
je, baš tako, priksinoć nas 5 lovi na mulu i svaki radi po svomebzing napisao: Takvih štapova do cijene 50€ imaš mali milijun.Ja osobno volim oštru vršnu reakciju štapa pa koristim spin štapove za lignjolov i u zadnje dvije godine sam samo jednom imao otkinut lovni krak lignje.
Ti "posebni egi štapovi" nisu po mom ukusu jer su mi premekani a i eging je samo jedna tehnika lignjolova.Svi koje znam love na svoj način a to je kombinacija svega i svačega, najmanje ovog agresivnog japanskog mlataranja.
Molimo prijavite se
rogi napisao: Po meni isto bi možda bio bolji nešto lakši štap manje gramaže bacanja, možda i kraći (no to mislim da je osobna preferencija)
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Kolega krivo razmišljaš, veličina skosavice uopće nema veze sa veličinom lignje koja će se zakaćit.mandrilo00 napisao: manja skosa = manja lignja, tako da...
Molimo prijavite se
Yamašnita napisao:
Kolega krivo razmišljaš, veličina skosavice uopće nema veze sa veličinom lignje koja će se zakaćit.mandrilo00 napisao: manja skosa = manja lignja, tako da...
Veličina ti ovisi o terenima (plići, dublji,) kurentu,vremenu tonjenja. Ne znam ni ja točno čemu još al sigurno znam da ako staviš veću skosavicu neće doć veća lignja. Ne znam di si to pročita ili ko ti je to reka, laga te.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
ma jasna stvar, evo baš maloprije čovik pokazuje kako je na peškafondo diga hobu od 3 kg kraj Žuta!Dado_pu napisao: Ja sam puno puta doživio da mala lignja jede većeg cipla od sebe i da se velika lignja baca na malu mrkvu ili malog peskafonda. Po meni ima svakakvih slučajeva.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Može bez problema, samo za lignje meni je podmetač obaveza. Imaš dosta vrsta podmetača plutajućih ili teleskopskih koji bi trebali riješiti sve terene.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
josipban napisao: Ja na hexani imam shimano nexave 3000 sa plitkom špulom, stari model sa prednjom kočnicom.
Odlična rola, a ovaj novi model bi trebao biti još bolji.
Molimo prijavite se
josipban napisao: Ja na hexani imam shimano nexave 3000 sa plitkom špulom, stari model sa prednjom kočnicom.
Odlična rola, a ovaj novi model bi trebao biti još bolji.
Molimo prijavite se