Zar je već prošlo dva tjedna?

Malo bure, malo posla, malo bez interneta i malo privatnih "veselja" i prođe vrijeme

Testiranje novih terena nije prošlo dobro. Ulov 0 bodova, gubitak opreme, ah, što reći, 3 Yamashite odoše u nepovrat. Makar je vrijeme bilo OK, a i žena je skupila nešto šparoga

Inspiriran Pepsijevom fotografijom, okinuh ovu na lokaciji između Mandra i Šimuna na otoku Pagu.
povratak na provjerene lokacije nije rezultirao boljim ulovom, uglavnom (pre)male sipe koje su puštene
Ovu sam slikao jer je potrošila drugi život. Ima ožiljke od ostiju po leđima.
I onda kačenje i otpor. Poveselih se da imam kilašicu, adrenalin pumpa, štap se savio u parabolu, rola cvili i kočnica propušta. Ova ima dvije kile najmanje

Nažalost, realnost je sasvim drukčija. Iz ovih najlonki je ispala bar kila mulja i pijeska dok sam ju izvlačio
Ali neka, osjećaj je bio dobar
Tek zadnja dva dana nešto konkretno. Primijetio sam da sipe plivaju uz površinu u parovima, nekad i 4-5 para, što znači da se sa skosavicom neću usrećiti, a osti još nemam

Uglavnom prekjučer ove tri
i sinoć ova spomena vrijedna, a prije nje jedna manja koja je puštena.
Vrijeme je bilo uglavnom južina, oko izmjene plime i oseke (na obe strane) sati od 18:30h do 22:30 - 23:00h
Oprema standardna
Shimano Vengeance AX Shad 2.40m 14-40g
Shimano Exage 2500FD
Varivas Avani eging 0.8 +FC
Yo-Zuri Egi Aurie Q Cloth Wrapped 3.0 KT9
Yo-Zuri Egi Aurie Q 2,5 SL9
Yamashita EGI- OH K B01 3.0