09.04.2016.
Dolazak na standardno mjesto oko 18.45h. Iz oseke u plimu, more mutno, još ima svitla od dana i naravno, izbor pada na Yo-zuri Hamerite custom

Btw, dan prije na plaži ništa, a na rivu se nije moglo, jer je mjesto bilo okupirano ljudima i autima u crnom

Skosavica na očekivanoj visini zadatka, te nakon par bacanja vadim pristojnu sipu. Kako je za njom plivao i mužijak, odmah bacam nazad za njim i nakon 15 sekundi nadmudrivanja i njega vadim van. Na rivi šok i nevjerica

Prisutni sumnjaju u crnu magiju i nečiste sile. Uglavnom, dobro se zabavljam slušajući njihove komentare
Nakon toga vadim i puštam tri male sipice, uz negodovanje prisutnih

Ova na slici dole je još najveća od te tri
Dolazak mraka je poništio "magična" svojstva custom flash dancera pa prelazim na konvencionalne narančaste
I još jedna veća za popunit ledenicu
Okumu Black Rock sam zamijenjo Seikom Fenixx 240 koja mi više odgovara. Pepsi, što reći, car si

Hm, sad sam vidio da nemam ni jednu sliku novog štapa.
Nedjelja 10.04.2016.g.
Potegnuo sam do Gajca da malo promijenjim okolinu. Očekivao sam bar nešto, no pokazalo se (kako sam kasnije saznao) da su i tamo povučeni deseci kilometara mreža, te su tri kacamarina jedini ulov na toj lokaciji. Uz tramuntanu koja je puhala, dosta velike valove kada je pao mrak i masu zapinjanja za dno, nisam izgubio ništa od pribora

pa sam i zbog toga sretan
Jedna "umjetnička"
Večeras nastavljamo, nadam se uspješnije nego jučer
Štap Seika Fenixx 240 2,40m 10-28g
Rola Okuma Inspira ISX-30B
Upredenica Varivas Avani egi 1 PE + FC
Skosavica Yo-zuri Egi Aurie Q Cloth Wrapped SG9 3.0
custom Yo-zuri Flash Dancer GP 3.25
Yamashita EGI OH-Q Live ROF 2.5