- Zahvala primljena: 52
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Divlji Čovik napisao: Amo malo koje su najbolje tehnike za lov sipe sa obale?
Molimo prijavite se
lignjolovac napisao: E super da si otvorio ovu temu,da ne zatrpavamo natjecateljsku.
Evo imam par pitanja za iskusnije:
1. Koji je najbolji dio dana za lov sipa?
2. Na kakvim poštama ih je najbolje tražiti?
3. Jeli istina da se mogu jednako uspješno loviti tokom cijelog dana?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Divlji Čovik napisao: Ma znaci najbolje samo kinu, bar nema puno stete ako zapne, jeli skaces s mista na misto pa nosas sacak sa sobom ili kako ih vadis hihi?
Npr ja nemam cesto sricu da je izvadim vanka bez sacka a kad je vadim prije mi udre jedno 10 puta u sacak prije nego sto ude u njega hahaha
Kad nosim sacak moram u mistu stajat jer mi ga je nezgodno vuc svugdi sa sobom
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: Ljudi pomagajte neznalici da nauci malo oko sipolova. Znam da lignja u ovo doba godine nije bas za lov sa obale spinning tehnikom ali me zanima kako je sa sipama?
Zapravo mene zanima kako je po vasem misljenju najbolje loviti sipu sa obale i na kojem terenu ?
1. Dali se skosavica lagano ili brzo vuce po dnu pa lagano cimne ili se pretrazuje cijela dubina ( iskljucivo me sipa zaniima )
2. Dali se moze to raditi po pjeskovitim plazama tipa vuci skosu po pijesku ( ima li ih na pjeskovitom dnu ili oko kamenitog dna da ih trazim )
3. Dali je mozda bolje loviti sipu uz neke molove pri dnu gdje se skariva u sjeni ili je na plazi bolje ili nekom kamenitom djelu pa prema otvorenom moru sa kamenitom dnom bacati
4. Kada je najbolje ici, u ranu zoru iz mraka u svitanje ili iz sumraka u noc pa do ujutro
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Moja su iskustva da kad hoće, možeš vući i automobilsku svjećicu sa krunicom i ulovit ćeš, ali kada neće, provjerene (čitaj skupe) marke nose sipu više. Problem jeftilena je u balansu, a naročito šupljikavosti pa se napiju mora nakon 2-3 bacanja i onda imaš peškafondo koji zapinje i po pijesku i nije baš interesantan sipi.oki270 napisao: Jos jedna sitnica - sipe se bacaju i na najjeftinije skosavice tako da tu ne igra narocitu ulogu da li je to Zebco od 14 kuna ili Yamashita od 150.
Molimo prijavite se
Boki napisao:
Moja su iskustva da kad hoće, možeš vući i automobilsku svjećicu sa krunicom i ulovit ćeš, ali kada neće, provjerene (čitaj skupe) marke nose sipu više. Problem jeftilena je u balansu, a naročito šupljikavosti pa se napiju mora nakon 2-3 bacanja i onda imaš peškafondo koji zapinje i po pijesku i nije baš interesantan sipi.oki270 napisao: Jos jedna sitnica - sipe se bacaju i na najjeftinije skosavice tako da tu ne igra narocitu ulogu da li je to Zebco od 14 kuna ili Yamashita od 150.
my 2¢
Molimo prijavite se