- Zahvala primljena: 324
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Mladen Miletić napisao: Da i ja pitam
Postoje skosavice koje se osvjetle s UV lampom pa noću imaju nekakav bolji efekt.
Ima li kod nas za nabaviti ta uUV lampa.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marinac napisao: Zdenko, eno ti na platu imaš skosavicu, šta si pita koja je DAIWA 3.0, GRAPE-SPLASH, 300 YENA.
Molimo prijavite se
evo ti moj i pepsijev video, pa vidi kako san mislijaDado_pu napisao:
evo obavio am svoj drugi i kratki ( poceo je pljusak nakon 10 minuta) lignjolov sa obale po instrukcijama nene (marinac). e sad ono sta je mene najvise mucilo kako znati kada zapoceti skosati?Zdenko napisao:
Dado_pu napisao: Pa hvala marinac, zvrcnem te kada budem na moru pa da to odmah stavim i u praksu.
Dado,sta je rekao Marinac ?
kad se zabaci stap cekati neko vrijeme i lgano povuci i kada osjetis da je ribica blizi dna lagano povuci stap da osjetis nategnutu upredenicu i onda u istom trenu stap za gore i sa masinicom kontru i to ponoviti 2 ili 3 puta (zavisi da li je dan ili noc) i pustiti da potone - i tako ponavljat dok se ne izvuče ribica vani. to je uglavnom to za početak i u kratko, a sad ima tu jos tajni koje bi prepustio neni da kaze jer covjek je prepun iskustva u egi tehnici i sta me najvise zacudilo - lovi i po ljei ... sta reci...svaka čast neno i hvala jos jednom na kratkoj obuci.
i sad se ceka lijepo vrijeme za ponavljanje gradiva.
Molimo prijavite se
E jos samo da si stap narucim. Probao sam par dana sa stapom za lov sa barke ali ne moze se lijepo radit i nemam nikakav osjecaj. Mislim da sam skuzio shemu. Pozicije otprilike mislim da znam koje bi mogle raditi samo ih treba isprobati.marinac napisao:
evo ti moj i pepsijev video, pa vidi kako san mislijaDado_pu napisao:
evo obavio am svoj drugi i kratki ( poceo je pljusak nakon 10 minuta) lignjolov sa obale po instrukcijama nene (marinac). e sad ono sta je mene najvise mucilo kako znati kada zapoceti skosati?Zdenko napisao:
Dado_pu napisao: Pa hvala marinac, zvrcnem te kada budem na moru pa da to odmah stavim i u praksu.
Dado,sta je rekao Marinac ?
kad se zabaci stap cekati neko vrijeme i lgano povuci i kada osjetis da je ribica blizi dna lagano povuci stap da osjetis nategnutu upredenicu i onda u istom trenu stap za gore i sa masinicom kontru i to ponoviti 2 ili 3 puta (zavisi da li je dan ili noc) i pustiti da potone - i tako ponavljat dok se ne izvuče ribica vani. to je uglavnom to za početak i u kratko, a sad ima tu jos tajni koje bi prepustio neni da kaze jer covjek je prepun iskustva u egi tehnici i sta me najvise zacudilo - lovi i po ljei ... sta reci...svaka čast neno i hvala jos jednom na kratkoj obuci.
i sad se ceka lijepo vrijeme za ponavljanje gradiva.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se