- Zahvala primljena: 5284
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
pepsi napisao: Zeus hvala na pitanju,Zadrani su dobro,preživili smo potop. Štete je bilo,negdi više,negdi manje al su glave na ramenima,to je najbitnije.A što se teme tiče, lignja nešto radi,onako na dane,jedna-dvi, i drugi love isto tako kako imam čuti a i što vidim na ligi a ovo je čisto mali osvrt na novu opremu koja je u planu pošto su Gawas i Sephia prominili vlasnika(otišli su u dobre ruke) .Služili su me više nego dobro al je vrime za upgrade pa evo par slikica akcije od sinoć i jutros i slike opreme koja je u planu,nešto je već stiglo a nešto je u dolasku,svakako jedva čekam da se kompletiram
YGK upredenica
Shimano stradic 2500 fb plitka špula
Yamashita Egido štap model 8"3' egi 2-3.5
Molimo prijavite se
pepsi napisao: Zeus hvala na pitanju,Zadrani su dobro,preživili smo potop. Štete je bilo,negdi više,negdi manje al su glave na ramenima,to je najbitnije.A što se teme tiče, lignja nešto radi,onako na dane,jedna-dvi, i drugi love isto tako kako imam čuti a i što vidim na ligi a ovo je čisto mali osvrt na novu opremu koja je u planu pošto su Gawas i Sephia prominili vlasnika(otišli su u dobre ruke) .Služili su me više nego dobro al je vrime za upgrade pa evo par slikica akcije od sinoć i jutros i slike opreme koja je u planu,nešto je već stiglo a nešto je u dolasku,svakako jedva čekam da se kompletiram
YGK upredenica
Molimo prijavite se
YGK upredenica
Strasno, prekrasno. Zelim ti puno lignji kod koristenja tvog izbora. Imas li sta od toga kod sebe u prodavaoni, ili je sve Ebay?
Molimo prijavite se
Zdenko napisao
Strasno, prekrasno. Zelim ti puno lignji kod koristenja tvog izbora. Imas li sta od toga kod sebe u prodavaoni, ili je sve Ebay?
Fala Zdenko,upredenicu i makinu imam u dućanu a štap triba doći,znači imat ću i njega
Molimo prijavite se
pepsi napisao:
Zdenko napisao
Ne znam jesam li dobro vidio i shvatio za taj štap, naime ako sam dobro shvatio taj bi se štap trebao pojavit u 11.-om mjesecu. Dali je počela prodaja jer bi cjena trebala bit oko 400$ ?
Fala Zdenko,upredenicu i makinu imam u dućanu a štap triba doći,znači imat ću i njega
Molimo prijavite se
IveRijeka napisao:
pepsi napisao:
Zdenko napisao
Da,krajem 10-og,početak 11-og i da cijena će biti tu negdi,naručio sam dva za početak ,model 8"3.Strasno, prekrasno. Zelim ti puno lignji kod koristenja tvog izbora. Imas li sta od toga kod sebe u prodavaoni, ili je sve Ebay?
Ne znam jesam li dobro vidio i shvatio za taj štap, naime ako sam dobro shvatio taj bi se štap trebao pojavit u 11.-om mjesecu. Dali je počela prodaja jer bi cjena trebala bit oko 400$ ?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Mladen Miletić napisao: VR46!!!
Gdje si nabavio štap?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Mladen Miletić napisao: Mislio sam si da je od njih.
www.sergiopesca.com/prodotti/64/112/4753...aretti-prototype-due
Albacore mi je rekao da tamo pogledam
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ma ja uglavnom koristim 3, 2.8 i 2.5. Dubina gdje lovim se kreće od 2m po noći do cca 8 m po danju. Veće skose od trojke skoro nikad ne koristim. M mi se pokazao idealan . Štap je bomba odlično baca i osjetiš svaki dodir a odlično amortizira opterećenje kod velikih lignji. Prije njega sam lovio sa NS Black Hole Hurricane štapom koji mi sad izgleda kao kolac.Mladen Miletić napisao: Možeš li mi reći zašto si išao na štap snage M umjesto ML. Kod vas baš i nije duboko more - možda zbog veličine skosavica. Danas sam se sa Zdenkom baš spominjao koji štap bi bio za naše terene. Ja koristim skose od 2.2 do 3.5. Vitamo pretpostavlja ispod 3.0 ni ne upotrebljavate.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se