- Zahvala primljena: 801
Već cijeli mjesec nisam ni ja ulovio niti jednu sipu. Nema ih još.anton napisao: Veceras u sumrak hvatam 2 lignjice... bile su dosta oprezne, par puta su samo hvatale i pustale... Uhvatio sam ih u konstantnom skosanju. Cudi me da jos nisam uhvatio sipu ove godine... mozda im je jos prehladno, kakva je situacija kod vas??
Molimo prijavite se
Bravo, antone, super ti ide! Sipe su krenule, ovisno o područjima... Koliko sam vidio na zadarskom području su žestoko krenule, na splitskom isto su lagano krenule. Ja sam do jucer lovio na splitskom i nisan uvatija niti jednu, al preksinoć bio s rođakom, on je ulovio 2. Danas san prova malo doma, tu u zadarskom području, i očekiva san da će biti sipa, al zaletile su se "samo" dvi. Jednu san zadrža (216 g), jednu pustio. Zaletila se i jedna lignjica tako da san ekstra zadovoljan. Al očekujen uskoro da i tu krenu sipe malo žešće, jer i oko nove godine uvik bi mi se zaletila koja sipica... Zato su kod vas u Istri sad krenule lignje na veliko!anton napisao: Veceras u sumrak hvatam 2 lignjice... bile su dosta oprezne, par puta su samo hvatale i pustale... Uhvatio sam ih u konstantnom skosanju. Cudi me da jos nisam uhvatio sipu ove godine... mozda im je jos prehladno, kakva je situacija kod vas??
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
anton napisao: Jutros uhvaceno 5 lignji tocno kila. Sve uhvaceno na kanji skosu... 😊
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se