- Zahvala primljena: 482
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Na iznos računa oko 22€ se ne plaća carina, a shipping je cca 6€.Kvačun napisao: ja sam isto mislio naručiti sa plata....a recite mi kako to ide poštarina/pdv/carina??
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
BulMar napisao:
Na iznos računa oko 22€ se ne plaća carina, a shipping je cca 6€.Kvačun napisao: ja sam isto mislio naručiti sa plata....a recite mi kako to ide poštarina/pdv/carina??
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
tuvok1976 napisao: evo da malo objavim koju sliku da se ipak nešto događa. Jučer sam bio isprobati novu DTD panic fish 3.0 s dodatnom perajom i ugodno se iznenadio. 4 lignje u pola sata ali nisu zadovoljavale moju mjeru veličine pa sam ih vratio u more.
Danas sam opet otišao iskušati sreću i opet 4 lignje, 3 komada na DTD egi cro 3.0 te jedna na DTD white killer bukva 3.0.
Molimo prijavite se
Zdenko napisao:
tuvok1976 napisao: Ovaj panic fish je pink ili red color?
pink verzija
Molimo prijavite se
tuvok1976 napisao:
Zdenko napisao:
pink verzijatuvok1976 napisao: Ovaj panic fish je pink ili red color?
Hvala prijatelju. Jutros sam razbio naocale, pa nisam bio siguran u boju.
Molimo prijavite se
Jesu ti se javili iz plata?BulMar napisao: A, evo, nađe se poneko.
Spremaju se ljudi za jesen, oživiće onda i Ludo More.
Dobio sam prije dva dana 2 skosavice iz Japana (Plat). Pošiljka mi je bila u unutrašnjosti dosta oštečena, kao da je netko nagazio na nju. Kutijice sa skosavicama su bile dobro nagnječene, a jednoj skosavici je zbog toga ispalo olovo, našao sam ga negdje u paketiću. Sve sam poslikao i poslao im slike i opis mailom. Već dva dana nitko ne reagira.
Ima li tko kakvih iskustava sa reklamacijama? Meni se ovo prvi put dogodilo, pa ne znam jesam li dobro postupio?
Molimo prijavite se
PigBrother napisao:
Jesu ti se javili iz plata?BulMar napisao: A, evo, nađe se poneko.
Spremaju se ljudi za jesen, oživiće onda i Ludo More.
Dobio sam prije dva dana 2 skosavice iz Japana (Plat). Pošiljka mi je bila u unutrašnjosti dosta oštečena, kao da je netko nagazio na nju. Kutijice sa skosavicama su bile dobro nagnječene, a jednoj skosavici je zbog toga ispalo olovo, našao sam ga negdje u paketiću. Sve sam poslikao i poslao im slike i opis mailom. Već dva dana nitko ne reagira.
Ima li tko kakvih iskustava sa reklamacijama? Meni se ovo prvi put dogodilo, pa ne znam jesam li dobro postupio?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
MIRAN napisao: Ako je tako prvi vikend u 10 misecu dolazim u ronit na jug da vidim legendarnu stijenu iz bliza .
Molimo prijavite se