Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Evo ekipa. Tema za prijedloge, izmjene i dopune Ludo More Lige
Molimo prijavite se
mirakulin napisao: O! Tek san sad primijetio ovu temu! Super da je otvorena prije, nadajmo se konstruktivnim prijedlozima. Evo ću ja počet....
.............
Imam još neke prijedloge, al o tome kasnije. Imamo dovoljno vrimena za dobru diskusiju i nadajmo se dobrim prijedlozima.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
PigBrother napisao: Pozdrav,
Ja sam relativno novi na forumu pa me zanima oce li ove godine biti liga. Proslu sam pratio citao, kupio sam opremu pa bih volio i ja se iskusat ove godine u ligi ako ce iste uopce biti jer vidim da vlada nekakvo zatisije nitko nista ne piše...
Hvala
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Ples izdržljivosti
Ja to gledam iz perspektive promatrača, iako ću se ove godine natjecati, skroman sam, želim nekoliko upisa i dobar eging video za Ludo More
Meni je gušt i samo pratiti ligu, gledati slike i ostalo, tako da je meni u interesu da traje što duže ako je vama zabavno i ako se lignje love. O ovome ćete vi odlučiti, a o načinu glasovanja ću ja. Djelomično se slažem s Marincem. Kroz narednih par dana ću modificirati glasovanje i dati prijedlog ovdje, siguran sam da će se svi složiti da bude krajnje fer i pošteno prema svima. Ok?
PripremeValja li ovo što?
Molimo prijavite se