Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
rogi napisao: Ipak je naglasak u ligi koliko sam skužio na opisima, pričama i dijeljenju iskustva i znanja, a ne na količini izvađenih lignji.
Molimo prijavite se
dzingo napisao: Nisam htio komentirati uopče više ovu ligu ali eto moram.
Odustao sam od nje (iako sam jedan od rijetkih koji je od početka sudjelovao) iz razloga što je sve to postala borba za nagrade. Dosta natjecatelja vara, mijenja pravila i raznorazne stvari nebi li se probili i osvojili barem skosavicu...jadno. Ima nas što se i razumijemo u informatiku pa nam i nije teško vidit tko, što i kako radi tako da ne razumijem ni administratora zašto ne reagira iako sam i to shvatio. Dosta članova se registriralo i radi same lige. Ukinimo nagrade pa ćemo vidit koliko će ih ostati na forumu, vjerujte...mali broj.
Također postavljanje lignje na mjeru (logo) mislim da i nije neki teški fizički rad i da svatko sam može to odraditi. Neki to i ne rade, razlog se zna. Pa nismo svi debili. Da su svi natjecatelji malo pročitali pravila i prijašnje dogovore pronašli bi da se lignji mjeri samo tijelo a ne zubi, ruke, noge i tako to. Odrastimo malo, barem neki.
rogi napisao: Ipak je naglasak u ligi koliko sam skužio na opisima, pričama i dijeljenju iskustva i znanja, a ne na količini izvađenih lignji.
Kolega, varaš se....trebalo bi biti ali nije. Dosta dobrih ljudi/kolega je napustilo ovu ligu iz istog razloga o kojem ovdje pišem i stvarno mi je žao zbog toga. Bilo je lijepo dok je trajalo.
Al što je tu je, to nam je u krvi balkanskoj.
Ako se netko prepoznao u ovome i uvrijedio...to mi je i bio cilj.
Nek se ne nađu uvrijeđeni oni koji sve odrađuju pošteno.
Uživajte u pravom natjecateljskom duhu
Molimo prijavite se
rogi napisao: Vrlo lijepo i ispravno razmišljanje, svaka čast!
Slažem se sa svime što si napisao.
I znam da je to s uvlačenjem nekog novca u igru uvijek dvosjekli mač.
Moj komentar je više isao u smjeru da se plati za nekakav logo/podlogu/mjeru na koju svi mogu bez problema staviti lignju i poštenu fotku opaliti, bez straha da će se papir smočiti ili uništiti. Nije da svatko ima doma stroj za plastificiranje ili će to samoinicijalno ić napraviti. Ali kažem, čisto nekakva prva ideja, sigurno se da to riješiti i na druge načine preko sponzora i slično
Jer kvalitetnije i preciznije slike > manje prostora za špekulacije > manje uvrijeđenih i povrijeđenih
Molimo prijavite se
dzingo napisao: ...tako da ne razumijem ni administratora zašto ne reagira iako sam i to shvatio
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao:
dzingo napisao: ...tako da ne razumijem ni administratora zašto ne reagira iako sam i to shvatio
Dzingo oprosti, možeš mi ovo pojasniti?
Molimo prijavite se
dzingo napisao:
zeusfaber napisao:
Dzingo oprosti, možeš mi ovo pojasniti?
Naravno. Važno je da bude što više natjecatelja i s time što više slika. Koliko znam ti se baviš još nećim vezano uz fotografije ili se varam?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dzingo napisao: I na kraju, ovi što negoduju a u pravu su...ispadaju kreteni.
Ono kao...ma daj, neš' ti, u čemu je problem?
E tu bi nadležni trebali reagirat.
Uradi nešto protuzakonito u nekoj državi van Balkana...najebo si, uradi to u nas...nagrađen si.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se