"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Slike za Web i Facebook

  • zeusfaber
  • zeusfaber's Avatar Autor teme
  • Administrator
  • Administrator
  • Pozdrav svima!
Više...
zeusfaber's Avatar 03 Ožu 2016 01:02 - 03 Ožu 2016 01:08 #1 od zeusfaber
Želimo na našoj Web i Facebook stranici objavljivati što više Vaših fotografija. Slike moraju zadovoljavati kriterij "ludosti" koji, kako da se izrazim (?), tjeramo :lol: već godinu dana. Usudio bi se reći uspješno.

Slike nam možete poslati na mail ludomore(at)ludomore.com putem Wetransfera ili nekog sličnog servisa kao Iskon Jumbo Mail , obavezno u visokoj i originalnoj rezoluciji. (Uskoro ćemo Vam dati i pristup na Ludo More Google Drive i Dropbox račun). Svaki korisnik će dobiti svoj folder na serveru gdje ćemo pohraniti i evidentirati sve što nam šaljete. Nije nužno, ali uz fotke nam možete poslati i kratki opis kao misao vodilju pri izradi objave, priče ili članka.

Što dobijate zauzvrat? Trenutno ništa :unsure: što ne znači da nećete u budućnosti ;) Ludo More je još uvijek "maleni projekt" koji živi zahvaljujući Vama. Na tome Vam neizmjerno hvala.

Primjer super fotografije s foruma


Autor: Pepsi


Autor: Alaskan

(Ovaj post će se mijenjati i popunjavati po potrebi)
Zadnja izmjena: 03 Ožu 2016 01:08 od zeusfaber.
Tema je zaključana.