- Zahvala primljena: 323
Kvarner napisao: Svaka cast Photoshopu ali ja najvise volim kad su slike onakve kave su uslikane.
Te dorade uniste fotografiju i daju joj drugu dimenziju. Moje misljenje, ima ih i koji to vole tako da ne mislite da imam ista protiv vec samo iznosim misljenje.
Evo jedne iz arhive
Molimo prijavite se
Ahab napisao:
Kvarner napisao: Svaka cast Photoshopu ali ja najvise volim kad su slike onakve kave su uslikane.
Te dorade uniste fotografiju i daju joj drugu dimenziju. Moje misljenje, ima ih i koji to vole tako da ne mislite da imam ista protiv vec samo iznosim misljenje.
Evo jedne iz arhive
Svaka digitalna fotografija je obrađena.
Razlika između tvoje i njegove je što je tvoju obradio aparat (računalo u aparatu - jpeg procesor) dok je njegovu on sam "ručno" obradio.
S obzirom da tvoj EOS 650D ima mogućnost fotografiranja u .raw formatu okini koju fotografiju u tom formatu i pogledaj kako izgleda neobrađena fotografija.
Dok god fotograf fotografiju obrađuje na način da ručno manipulira postavkama kojima inače aparat manipulira (kontrast, svijetla i tamna područja, zasićenost boja, redukcija šuma, balans bijele...) za mene ta fotografija ima veću vrijednost nego ona koju je obradio "mali japanac".
Druga stvar je kad se manipulira sadržajem, to i nije fotografija nego montaža.
E sad kad sam pregledao cijelu temu mislim da je ovaj odgovor upućen na krivu adresu i da ti to sve dobro znaš
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se