"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Pozdrav svima, moje ime je Filip. Od malena se bavim ribolovom. Okusio sam se u prakticki svim vrstama ribolova a trenutno me najvise zanima spinning i to ciljano brancin. Zivim i studiram u Zagrebu a ljetujem na otoku Murter. Tu sam u nadi da nesto novo naucim i podijelim svoja iskustva.
Dobrodošao.
Lubina nađeš u Jezerima -zadnji mul prema Škojiću.Betina je toliko natrpana barkama da nisam uspio
udicu spustiti u more a kamoli spinati.Murter je skoro isti ali možeš probati iza marine Hramina prema groblju.Iza plaže Slanica i iza kampa zna biti prilike za laki jiging na pirke što je zabavno.Nisam probao Tisno a tu bi po svakoj logici trebalo biti lubina.
Guštaj!
bzing napisao: Dobrodošao.
Lubina nađeš u Jezerima -zadnji mul prema Škojiću.Betina je toliko natrpana barkama da nisam uspio
udicu spustiti u more a kamoli spinati.Murter je skoro isti ali možeš probati iza marine Hramina prema groblju.Iza plaže Slanica i iza kampa zna biti prilike za laki jiging na pirke što je zabavno.Nisam probao Tisno a tu bi po svakoj logici trebalo biti lubina.
Guštaj!
Hvala ti na informacijama. Lubina sam lovio i ulovio u Tisnom tako da mogu potvrdit da ga tamo ima. U Jezerima sam ga vidao ali nikada nisam lovio. Nadam se ulovit malo slobodnog vremena u iducih par dana pa probat navedene lokacije.