"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Da se predstavim evo...moje ime je Darko....godinama sam se bavio podvodnim ribolovom i prije negdje 2 godine sam se polako poceo prebacivat na ribolov stapom - obala/barka sve tehnike vise manje...
Od podvodnog ribolova je ostao 5m dug gumenjak koji jako dobro posluzi za sve ostale vrste ribolova iako nekako vise preferiram lovit s kraja.....
Kad sam doma jako cesto sam na moru i nikakav problem se nije dignut u 3-4 ujutro i otic okusat srecu...kuci uvijek zadovoljon sa osmijehom na licu cak i kad nema ulova...
Inace sam iz Rijeke ali lovim vise manje svugdje po Kvarneru, a i do Istre se nije problem zaletit...
Opreme ne fali...2 surf stapa...1 slow jigging stap...2 spin stapa...1 UL stap...3 stapa za eging...svaki stap je uparen sa svojom masinicom...o varalicama da i ne pricam.... nakupovalo se toga u kratko vrijeme jer te ovaj sport dobro zarazi..
Kad smo vec kod zaraze nadam se da vas ova korona nije dotakla i da ste svi dobro...ja sam evo zaglavio daleko od kuce i ne mogu doma ali zato jedva cekam otic na more cim se uspijem vratit i kad svo ovo ludilo zavrsi....
Darko, dobrodosao!Evo, i ja sam zaglavio daleko od kuce i za sad je neizvjesno do kad ce to trajat.
Za sad sam oboruzan dovoljnom dozom strpljenja ali da mi fale izlasci na vodu, fale mi.