- Zahvala primljena: 10
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
kucnimestar napisao: E sad!
Surfcasting!
Opremu imam! Znanja ponesto! Sto preporucujete za predvez? S obzirom da je na ovratu, treba li joj klizno olovo, odpustena kocnica... ili slicno kao bulentin samo sa olovima od 100tinjak g. S obzirom da sam kod dubrovnika, pa nemam bas pjescanih plaza...
kucnimestar napisao: Isto tako me zanima, ako odem na stijene, koliko mi je bitno da zabacim sto dalje od obale! Imam dva stapa s kojima to mogu poprilicno! Oba su 4,2m, jedan 100-200g, a drugi nesto jaci. Druga stvar koja me zanima jest ima li smisla pokusati loviti s komadom ribe ili zivom ribom kao mamcem na dnu.
kucnimestar napisao: Je li netko pokusavao loviti ovrate u Srebrenom? Kakve se ribe mogu naci u pjeskovitoj, relativno plitkoj uvali? Barem sad dok jos nema vreve i kupaca! Imam pribor s kojim vjerujem da bih mogao povuci stvarno lijep komad ribe! Sad me jako zanima kako i gdje da ju probam namamit na udicu!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Pikabu napisao: I kada ovo sve pročitaš, opet si na početku
Molimo prijavite se
Bambus napisao:
Pikabu napisao: I kada ovo sve pročitaš, opet si na početku
Nagomilalo mi se svega u glavi i sve se izmješalo
Za procijenit najbolje vrijeme za ribolov treba biti meteorolog, matematičar, fizičar ali i psiholog
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
trozub napisao: Kupio sam nedavno stap za ribolov ali bez masinice..Koju preporucate? inace ne lovim na stap nego na ruke,ali evo malo za promijenu da ne odmotavam krenu 5 tisuca puta i da se ne zamrsi nakon laganog vitra haha
Molimo prijavite se
trozub napisao: Kupio sam nedavno stap za ribolov ali bez masinice..Koju preporucate? inace ne lovim na stap nego na ruke,ali evo malo za promijenu da ne odmotavam krenu 5 tisuca puta i da se ne zamrsi nakon laganog vitra haha
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
kucnimestar napisao: SportsDirect.com
Stranica na kojoj se moze pronaci pribora za ribolov po vrlo povoljnim cijenama! Dosadasnje iskustvo s njima je vrlo pozitivno! Cak su bez puno kompliciranja o svom trosku zamjenili nesto sto je doslo osteceno (u neostecenom paketu je bila jedna kutija sa masinicom koja je ostecena negdje pri pakiranju)!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se