- Zahvala primljena: 7
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Jurek94 napisao: Postovani, ako moze pomoc. Novi sam za shore jigging. Zanima me gramasa jiga na nekih 10, 15, i preko 30 metara dubine koji se koriste? Zanima me da li je Uni Knot dobar za vezanje jiga? I imam jedan problem koji mi se stalno desava. Naime pustim jig da padne na dno bar sam tako citao da se radi, recite ako grijesim al prilikom jiganja stalno zapinje. Da li moze neka pomoc? Hvalaa unaprijed
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Hmmm...ovim si i meni pomogao.hl_demi napisao: Uf koliko sam ih ja izgubio jer mi se nekad pri izbacaju naglo zaklopi masinica i onda jig ljosne o stijenu i skrši se. Koliko slomljenih jezika TMSova....
To je sve iz brzopletosti. Strast u ribolovu je dobra stvar ali hladna glava i disciplina ja zlata vrijedna.
Ovu lekciju mozes skupo platit ili poslusaj i pazi na ove stvari.
Ja se vodim po zvuku, kad otvoris špulu uvijek cujes klik, tek tada bacas. Dobra je navika prije zabacaja nastimat duljinu leadera, ja gledam po cvoru, uvijek tipa da mi iz vršne vodilice viri bar 15 cm upredenice do FGa i onda imam nekih 140cm Fca. Tako ujedno automatski provjeravas jel gdje zapinje stimajuci naprijed nazad a ujedno imas optimalnu duzinu za maksimalan izbacaj.
Molimo prijavite se