- Zahvala primljena: 209
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao: Ekipa evo izvještaja nakon trećeg dana ribanja. Prva dva dana samo uživanje u ribanju sa novom rolom i niti jednom čvoru niti bilo kakvom drugom zamjerkom. Ulova ni na vidiku 😁
Jutros sa ne baš prevelikom nadom izlazim i taman u svitanje, 6.44h znam točno jer sam prije zabacivanja pogledao na mobitel. Duo saira prism ivory koju sam na moju nesreću držao u ruci sa maliceom i mislio se šta da stavim i izaberem nju radi boje.
Pustim je na dno i na treći trzaj štapom udar što izuva iz cipela. Onaj kojega se svi plašimo a istodobno ga jedva čekamo. Prvo izvlačenje i odmah sam znao o čemu se radi, rola perfektno odrađuje sa nekih 4kg kočnice a ja se prvih 15min odlično držim. Iza toga ona još jača a ja gotov lagano, dodajem još kočnice ali ona neumorno vuče i vuče.
Ukupno tri puta sam je dosta blizu privukao a ona mi skoro sve izvukla. Štap ni sam ne znam kako nisam držao al svaki mišić je u meni otkazao i ni sam više nemam predstavu koliko borba traje. Napokon je dovlačim u sami kraj ni 2m od mene i ne vjerujem kolika mrcina mi pred očima. Već se dobro umirila kad još jedan put povuče i rezultat
![]()
Znam da je nemoguće procijeniti ovako i da će većina pomisliti laže😂😂 al sigurno komad 50+kg. Nenadani C&R ribe života pod nogama, ruke mi se još tresu od jutros, upalu svih mogućih mišića imam. Znam da će većina pomisliti zabranjeno je i sam ne znam šta bi sa njom da sam je dovukao u kraj i čak bi je za pamćenje i pustio vjerovatno al krivo mi. Pod nogama otišla sa pirsingom od saire a ja bez videa i bez slike sa nečim što neću zaboraviti za života.
Borba trajala ravno 45min. Poslje vađenja varalice vani i šoka kad vidio radi čega se oslobodila uzimam malice i stavljam da ću zabaciti al niti od tresnje ruka uspijevam stavit varalicu i na kraju kad uspijem da ću zabaciti varalica ispade iza leđa. Nisam imao snage zamahnuti.
Na kraju bit svega, pustite priče i rekla kazala. Kad se sve poklopi većina nas što imamo jaču opremu možemo stvarno svašta izvući van. Tako da glindžavi kolac kako sam našao da po forumima nazivaju xzogu kao u mene i saragosa 6000 su priuštili ribanje za pamćenje. I na kraju moj double uni i jadni chain knot kojega još ne znam da valja zavezati sve izdržali😂 a toliko cijenjeni duo me iznevjerio.
Čuvajte se ovih dana ekipa jer haraju na sve strane. Ja i kolega ceco smo neki dan imali priliku uživati u gledanju kako se tuna cca 100kg hrani 100m od nas a manje su nas cijeli dan provocirale iskačući doslovno pod nogama.
Mjerena kočnica na suho kad došao doma 5.6kg, rukom jako bolno za povući a ona vukla tko zna koliko puta neumorno kao da otvoren preklopnik.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se