- Zahvala primljena: 1
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
BlackMarlin napisao: Preporučio bih ti da đogulin i kopču ne koristiš. Pravi shore setup je upredenica - PR ili FG čvor - fluorocarbon predvez - chain knot - solid ring - split ring - jig/varalica
Ja koristim 2 čvora u shoreu. Za mene treći ne postoji. FG i chain. To je to. Jednostavno.
Molimo prijavite se
duVinyl napisao:
BlackMarlin napisao: Preporučio bih ti da đogulin i kopču ne koristiš. Pravi shore setup je upredenica - PR ili FG čvor - fluorocarbon predvez - chain knot - solid ring - split ring - jig/varalica
Ja koristim 2 čvora u shoreu. Za mene treći ne postoji. FG i chain. To je to. Jednostavno.
Hvala puno 🙂 Mozete mi pojasnit te ringove , kako ide sa solid ringa na split , koja je svrha duplog ringa , kako sto ? Split sluzi da se jig/varalica moze zakacit , tj nakacit kao kljuc na privjesak? 😅 malo sam googlao sad pa mi lici da je taj sistem ? 🙂
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Vargo napisao: Auu, majstorski, hvala na odgovoru!!
Samo, daj me malo educiraj sada još... ti onda na solid ring dodaješ split ring, i na njega ide udica (ili udice) i jig? jer ja kad stavljam jig na kopču (a imam gotov jig sa split ringom i 2 assista) ne kažim na split ring od jiga, nego na onu kariku na nosu. Nadam se da me razumiješ što mi je nejasno? Znači ako uzmeš gotov jig, onda samo taj solid kačiš na njegov split, i to je to?
I to očito nije sve skupa preglomazno? Odnosno nije vidljivo u vodi? Jer kako čitam, npr. kod spinanja, brancinu smeta svaka dlaka.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se