Vargo spasio si me 😁
Taman smišljam kako započeti moj današnji izlazak na more i jedino što mi palo na pamet je da Bog i more vole i nagrađuju luđake 😂😂
Već drugi dan ko budala gledam u prozor kad će kiša malo prestati da trčim na postu. Jučer kao stala 10min dok sam se dovezao do tamo i taman raspakirao krene kiša.
Danas opet u iščekivanju i napokon stane padati. Vozeći se tih 15min do poste tri puta kiša počinje i padati i prestaje al ja ne odustajem misleći digao se sa toplog kauča i u sred filma. Dodjem i sjedim u autu nekih 5min i kiša staje. Trk na stijene sastavim štap i nadjem uporište da me bura ne odgura u more a da me ogromni valovi ne okupaju. Par zabacivanja sa 80g i vidim da ga kurenat previše nosi i prelazim na 100g needle jig naravno rozi 😁
Drugo bacanje i bum, već na prvom udaru vidim da imam ozbiljnu ribu i ja se kao što je kolega vargo gore napisao držim vidalisove teorije sa zategnutom kočnicom i prvi par povlačenja me skoro povuče u more i onda se baš naljutila pa je krenula pjevati kočnica. Povuci potegni nakon par min je imam u kraju i sad čekaj dok ne naiđe manji val da je mogu dohvatiti a da prođem bez tuširanja.
Šta reći nego hvala ti more što si nagradilo ovakvoga luđaka po ovim nemogućim uvjetima.
Slike sa stijena nemam jer me strah bilo nositi mobitel da nebi nastradao od kiše. Poslje ovoga sam uspio zabaciti još 2 puta i okrenuo je pljusak i morao sam sprintati do auta da ostanem koliko toliko suh. Svaka nova riba mi sve više žao što nemam kameru da mogu zabilježiti ovakve ulove i podjeliti sa vama.
Napokon pošteno krštenje saragose
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk