- Zahvala primljena: 240
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
tek toliko, da javim kako radi shore jigging i oprema koju sam kupiozeusfaber napisao: Super kombinacija
javi kakav je štap, baš me zanima
Molimo prijavite se
riper napisao:
tek toliko, da javim kako radi shore jigging i oprema koju sam kupiozeusfaber napisao: Super kombinacija
javi kakav je štap, baš me zanima
....štap je super, lagan i dovoljno jak da izvuće veliku beštiju
i u kombinaciji sa Saragosom 6000SW radi odlično
Na moju žalost Dugi Otok nije ispunio moja oćekivanja šta se ribe tiće jer nisam baš trefio vrijeme...nekoliko dana je bila jaka bura i mjesec je bio prazan....uhvatio sam jednog manjeg pagra i pauka i obojicu vratio, da narastu do godine
rezultat shore jigging akcije na Krku od prošlog tjedna
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Vinsent_P napisao: Hvala puno 😃😃😃😃😃
Bas me je zanimalo koliko upredenice stane na rolu jer sam se dvoumio između 3500 i 4000. Tako da je sada novi spin komplet finaliziran😃😃😃😃😃
Daiwa BG 3500
Shimano Blue Romance PG 274cm 20-60g
i WFT 22 KG STRONG 0,18mm 300m multicolor
Došla su neka ne nada sredstva i naravo treba ih pametno uložiti....zasto BG ne treba puno govoriti, izdržljivost, bestbuy, i nekako bas mi opcenito Daiwae pašu. Za Blue Romance cu se zahvaliti Analphesantu i Zeusufaberu na iskustvima koja su podjelili i za kraj WFT upredenica, pratim Mornigtide fishing i Dennisa Verreta na YouTube-u i oni koriste tu upredenicu doduše u malo većim dimenzijama, i ako njima služi za GT-ove, tune,...trebala bi i meni za strijelke i nadam se za koju licu ili palamidu. Eto toliko za sada, javim kada dođe komplet i nadam se da rezultati neće izostati.
Planiram sve naruciti sa Nordfishinga😃😃😃😃😃
Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
pozdrav....ja imam isto Saragosu 6000SW za shore jigging i koristim na njoj upredenicu Daiwa J-Braid X8 Multicolor #PE3 0,24mm...i ništa nije "predebelo", daleko se zabacuje, nema petljanja i dovoljno je jaka za borbu sa večim zubacem ili gofom (koje već neko vrijeme čekamMarkiša napisao: poz, molim za pomoc, dal bi bilo previse debela upredenica za shore jiging power pro 0.23, rola saragosa 6000 hvala
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
nema na ćemuMarkiša napisao: poz riper, hvala na pomoci, stigla power pro 0,23 i namotana, isprobana te poperi lete poprilicno ,a kamo li tek jigovi
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
tonik napisao: jedino neznan mogu li staviti upredenicu PE3 (0.24mm) jer vidim da na štapu pise PE Line 1.0-2.0 ?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se