- Zahvala primljena: 183
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: Evo me pogodilas neka lova sa kladionice. Iance se uopce ne kladim nego bilo neko kolektivo kladjenje i zajednicko ulaganje i eto neplaniranih para. E sada, ja se odlucih ponoviti u Shimano Blue Romance stap. Vidim da tu ima svakakvih podmodela tipa Power Game i Shore Jigging pa sad koji predlazete za strijelku i slicnu ribu. Gledam nema ga vise za kupiti nordfishing77. Ima li ga jos gdje za kupiti sem u toj trgovini. Kod nas ga u skorpionu prodaju za 1600kn sto mi ne pada na pamet za platiti.
Interesantam mi je ovaj model Power Game akcije 20-60g....dali je dobro pogodjen model za ono sto bih ga ja koristio ?
Sto se tice jigganja...to vrlo slabo prakticiram ali imam nekih jiggova pa bih malo i njih bacao. Koliko mu je stvarna granica bacanja ili je za ovo mooje sto bih radio bolji model Shore Jigging ? I gdje ga uopce nabaviti ?
Edit :
Vinset_P kada si ti svoga narucio ? Kakav ti je balans sa BG rolom. Ja ima dvije BG ali 3500 model ali razlika u tezini je zanemariva. THX !
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
ja imama Shimano Blue Romance PG, 20-60g, 2,74m dužine i mogu reć, da je štap odlićan, fino se baca varke, a bacao sam sa njime gotovo sve što imam....varalice do 50 g i jiggove do 60g....bez bilo kakvog problema. Jedina mana kod jigginga je nešto kratka drška al to je sitnica, štap vrijedi te novcedxdandy napisao: Evo me pogodilas neka lova sa kladionice. Iance se uopce ne kladim nego bilo neko kolektivo kladjenje i zajednicko ulaganje i eto neplaniranih para. E sada, ja se odlucih ponoviti u Shimano Blue Romance stap. Vidim da tu ima svakakvih podmodela tipa Power Game i Shore Jigging pa sad koji predlazete za strijelku i slicnu ribu. Gledam nema ga vise za kupiti nordfishing77. Ima li ga jos gdje za kupiti sem u toj trgovini. Kod nas ga u skorpionu prodaju za 1600kn sto mi ne pada na pamet za platiti.
Interesantam mi je ovaj model Power Game akcije 20-60g....dali je dobro pogodjen model za ono sto bih ga ja koristio ?
Sto se tice jigganja...to vrlo slabo prakticiram ali imam nekih jiggova pa bih malo i njih bacao. Koliko mu je stvarna granica bacanja ili je za ovo mooje sto bih radio bolji model Shore Jigging ? I gdje ga uopce nabaviti ?
Edit :
Vinset_P kada si ti svoga narucio ? Kakav ti je balans sa BG rolom. Ja ima dvije BG ali 3500 model ali razlika u tezini je zanemariva. THX !
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: Hvala ti za savijete. Sada joj jedino sto dvojim dali uzeti duzinu 274cm ili ici na model od 3,00m. Akciju sam odlucio da ce biti 20-60g. Ovog ljeta sam bio kratak za nekih 15-20m. Taman ispred mene radi riba, iskace vanka a ne mogu varke zabaciti na tu daljinu. Da poludis. Sve kontas pa zaletice se jedna i tu gdje moj popper pljuska ali malo sutra, Nece i nece. Totalna frustracija. Sad nekako si mislim dali bih mozda tih 15-20m mogao ostvariti sa stapom od 3m. Recimo da su varke koje bi se bacale cca 28-40g tezine. Prvenstveno popperi a onda i zare pa i pokoji jigg. Jiggovi bi jos i mozda letili ali ovo ostalo me muci. Velike su to varke i prave velik otpor dok lete pa iako se bas bas dobro neke zabacuju opet mi je falilo jos malo. S druge strane taj od 3,00m vjerojatno ima losiji balans, teze je raditi sa povrsincima i dobiti pravu rad varalice, mozda ni sama akcija stapa nije kao na ovom 2,74m...ma zlo jedno
... slatke su to muke ali da vas cujem sta vi kazete.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ovaj tvoj komplet je sasvim dovoljan za jigove od 40ak grama, pa probaj da vidiš sviđa li ti se. Ja isto imam spinerski štap 15-60 i rolu 4000 po shimanu i bacam jigove 40 grama i uživam u jiganju. To ti je sigurno najjeftinije.Zudjel_K napisao: Poz ekipa..
Treba mi koja preporuka. Pa da ne otvaram novu temu ovdje pisem.
Imam veliku volju probati na mom terenu ovu tehniku ali nemam opremu niti mnogo para za kupovanje skupih igracki za test... Pa ako postoji na marketu stap i masina koji bi izdrzali jigove do 60,70gr a da je sto jeftinije bio bih zahvalan da napisete.. Znam da za pravi osjecaj SJ se mora imati nesto bolje ali kada bi se pokazalo imalo nade kod mene onda budemo i to nabavili...
Nadam se da moj post nije konfuzan i smijesan ako jeste odma brisem
Pozdrav i bistro!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se