- Zahvala primljena: 13
Igor napisao:
Svakako ga moraš spustiti na dno. Samo moraš ga naglo dizati da ne zapne. Tu trokuka bolje hvata dno 😊.mediterraneozg napisao: ja ću nastojati, kada idem na nepoznati teren, ispitati teren na način da nekoliko puta zabacim olovo u istim gramažama kao i jigovi koje mislim koristiti. Znam da olova i jigovi ne tonu istom brzinom ali se na taj način barem približno može odrediti koliko sekundi treba određenom jigu da dođe do dna.
Ako nisi ovo ti je izvrsna literatura: Link: Markos Vidalis
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ja kupio MC Crostage shore jigging 30-50g na sniženju za 1000 kn. Ne mogu ti reći kakav je pod ribom jer sam jednom bio s njim na moru, a izgledalo je kao da bacam u bunar. U zabačaju i vođenju jigova mi je predobar. 50g jigove odrađuje fantastično. Ja prezadovoljan.Klek napisao: Pozdrav ekipi.
Molim za pomoć oko izbora štapa za SJ do 1000 kn. Upario bi ga sa rolom Daiwa BG 4000.
Jigovi 20-40 g
MC Solpara SPS-902LSJ, 2,74 m, max 50g,
Penn Regiment II HSX, 2,8 m, 20-60, ovo mi izgleda ok, 217grama, samo je li to adekvatan štap za SJ, trgovci svašta pišu i govore.
Nešto drugo..., sačekati Shimano Blue Romancu da se pojavi sa nekom pristupačnijom cijenom?
Ajmo legende, za uzvrat častim ribolovom na pastrvu, fly fishing.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Moj je CRX-902LSJ. Ako si blizu ZGa navrati u Maguro pro shop, imaju ga na lageru pa probaj.Klek napisao: Lip štapić, je li tvoj CRX-902LSJ ili CRX-962LSJ, imaju u Maguro. Nikad nisam kupovao štap na neviđeno, pa stvarno molim za savjet.
Pogledajte ovo:
www.mass-locker.top/major-craft-crostage...ing-rods-p-3693.html
je li netko kupovao odavde.
Hvala na odgovoru
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se