- Zahvala primljena: 240
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Igor napisao: Ja imam Ryokan 15-60, ali onaj predzadnji model. Bacao sam s njim jigove od 20-40g bez problema, jedino nisam baš zadovoljan sa voblerima lakšim od 20g, meni je pretvrd.
Crostage 30-50 je meni pun pogodak štap za jigove do 50g (probao sam i 60g, ali se nisam usudio potegnut svom snagom), koristim ga isključivo za shore jigging tako da ti ne mogu reći kakav je za voblere, ali budući da je mekši vjerojatno dobar.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
BlackMarlin napisao: Bok ekipa
Dosta me zanima shore inchiku i shore slow jigging. Imam Zenaq Sonio, hoće li on biti ok za shore slow ili tehnika zahtijeva štap sasvim drugačije akcije?
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao:
Dosta me zanima shore inchiku i shore slow jigging. Imam Zenaq Sonio, hoće li on biti ok za shore slow ili tehnika zahtijeva štap sasvim drugačije akcije?
Imaš Zenaq Sonio?Koji model? Čuj hoće li biti ok...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Moram reći da je moj u gram točan kao u katalogu. Onda bi mu trebao biti odličan i Salt CSS model u 279cm.B_ napisao: Ma vise je to spin set , ali zelja mu je da bude sto univerzalniji moguce tako da ako ga je volja malo radit sa jigovima ne mora vaditi drugi stap nego samo promijeni varalicu. Tako isto i ja radim
Savage gear ima super recenzije s obzirom na cijenu. Ali moram priznat da su mi sumnjive njihove tezine stapova s obzirom na cijenu. Jer jasno mi je da neki stap od par tisuca kuna moze biti od nekog skupog materijala i biti jako lagan a ultra cvrst. Ali savage gear od 500-600 kn da baca do 60g a tezak je svega 150g mi je malo sumnjivo moram priznati.
Ima li tko MC solparu? Njega hvale kao dobar omjer cijene/kvalitete. Crostage je ipak stepenica vise kako cjenovno tako i kvalitativno. Da li je Crostage iste gramaze bolji stap od Romance?
Sto je sa Sakurinim stapovima? Ryokan i slicni? Vidio sam da imaju solidan izbor na topfishingu sakura spin stapova do 1000 kn.
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Moram reći da je moj u gram točan kao u katalogu. Onda bi mu trebao biti odličan i Salt CSS model u 279cm.
Molimo prijavite se
A može se.. Iako oni skuplji štapovi uvijek imaju finesu više ima i jeftinih štapova koji mogu poslužiti jako dobro. Npr. Ja imam Ugly Stik GX2 (još ima i tvorničku grešku) s kojim sam uspio izvući bubanj od perilice na ušću Neretve dok štap još ima i dosta dobro ponašanje u ruci. Košta nekih 35$. Taj sam štap kupio iz čiste nostalgije na moj prvi ikad štap koji je bio orginal Ugly Stik iz 80' koji sam dobio od djeda. Savage Gear je EU brand koji stoji iza svojih štapova. Black Savage je postao omiljen za korištenje na čamcima i kajacima. Uzmi samo jednu Okumu Eclipz i cijenu pa pogledaj koliko je se dobro pokazala domaćoj sceni.B_ napisao:
Ceco napisao: Moram reći da je moj u gram točan kao u katalogu. Onda bi mu trebao biti odličan i Salt CSS model u 279cm.
Ma ne kazem ja da lazu za gramazu, nego da mi je sumnjivo da stap tolike gramaze moze biti tako jeftin a snazan i kvalitetan...
Molimo prijavite se
BlackMarlin napisao:
zeusfaber napisao:
Imaš Zenaq Sonio?Koji model? Čuj hoće li biti ok...
Sonio 100M RG. Ganjao sam ga mjesecima i jedan mi je otišao jer je netko došao i platio dan prije nego sam ja imao novce. ali našao sam ga brzo u Grčkoj, lure house. Zadnji primjerak, odmah se jabio vlasniku i rekao, uplaćujem za 10min, sakrivaj štap 😂
Podjednako bacam teške varalice 40-64g za deep spinning i jigove, a taj slow jigging me baš privlači. Djeluje mi laganija i opuštenija tehnika, a mislim da bi bio i produktivniji.
Samo eto ne znam jel slow traži neki štap sa striktno određenom akcijom da dobro animira ili to nije nužno.
Gledam one likove na yt što rade za Palms. Pa bokte, s 4 štapa ide u ribe. Ovaj ima ovakvu snagu, onaj je ovakav... Zbune i zastraše čovjeka da ništa ne valja ako jije usko specijalizirano
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se