- Zahvala primljena: 0
Koje golemine ribe se uhvati, par sentimetara riba ne isplati se loviti, jas sam mislio da se love do 400 grama ribe.bzing napisao: Svi su dipani crvi i crvići neodoljivi sitnježi pa za par sekundi špari i oradice razvale crva.Ako se montiraju sa dodatnom udicom na kraju onda se ta sitnjež zakači.Meni je sav ulov na dva paketa Isome Maruku bio gomila špara, gomila oradica od par centimetara i poneki pauk.
Daleko bolje je spinati na dipane silikonce sa repom jer se može očekivati krupnija riba.Tu bih preporučio Keitech easi shiner u veličini 7 i 10cm sa postavom na offset jigove udice ili Wide gap pa i Texas&Carolina rig.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Potpuno si u pravo zbog to, ali jel hobotnice uhvataju na isomeCeco napisao: Ne znam
Znam samo da je lakše rukovati njima a isto love provjereno.
Berkley kad otvorim moram ih staviti u kutiju i dvije vrećice da mi ne usmrde ostatak torbe.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Paragon napisao: Probao i love bogami ali velikom vecinom sicu na mome terenu tako da sam batalio te crvice .
nasao sam jedan jako lovan silikon ali mi je problem naci jig glavu za njih posto su specificni
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Hvala za video, ipak mi deluje slozeno, bi probao sa neka tanka udica, I bi sekao crv da male ribe bi mogli pokupi, koje velicine isome se koriste, vidim da samo extra large su debeli, large su tanke, Muslim da sta debeli to bolji.Paragon napisao:
Evo ovdje sve u detalj.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se