- Zahvala primljena: 2
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Tuna napisao: Pozdrav,
Možda nije točna tema za moja pitanja, ali ako mi možete pomoći i reći da li se isti štapovi mogu koristiti i za ribanje sa stijena odnosno sa kraja?
Već neko vrijeme tražim i čitam po forumu o štapovima i rolama, pa se ne mogu odlučiti. Ribam većinom na Konavoskim stijenama i na jednoj od prošlih tema na forumu o rockfishingu, čini mi se 2015. godine, neke od preporuka su bile da se za ovo područje zbog stijena i kamenitog dna trebaju koristit štapovi od 3 do 4 metra i nekih 150-200g. Čini mi se to puno za današnje standarde štapova, pa me zanima mogu li se navedeni štapovi koristiti i u te svrhe pošto je upit bio na ribanje iz barke.
Okuma Hexana Spin koje sam gledao i koje me zanimaju su 300cm / 15-50gr ili 270cm / 20-60gr.
Okuma helios sx 270cm/20-60gr
Možete li mi savjetovati jesu li navedeni dobri ili da pogledam neki drugi štap tipa Daiwa i rolu koja bi odgovarala mojim željama. a da ste upoznati s njima?
Ovi štapovi koliko sam shvatio se koriste pretežito za varalice iako ja nisam iskusan sa njima, ali bi svakako pokušao i želio naučiti, a ujedno htio bi ribat i sa nekom dobrom ješkom + olovo, to jest bez varalice naravno. Je li to moguće mijenjanjem predveza da odgovara jednako za jedan i drugi način?
Unaprijed hvala
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se