Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
DaliborDu napisao: Od odabira varke ja bi svakako koristio velike varalice iz jednostavnog razloga sto smanjivas mogucnost kidanja, i mozda jos vaznije od varke sto deblji predvez (mozda cak i sajla)
ja sam ih imao nekoliko sa kraja neki su bili bas veliki, i vecinu njih sam izgubio jer su mi kidale predvez zubima za vrijeme borbe i bacanja. Sve sam ih dobio redovno u sami sumrak ili prvi sat mraka. Sve dobijene na top water varalice, popere i walk the dog varalice.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Damir napisao: Ali to nisu barakude, pogotovo one modre boje? Sićam se prije 4-5 godina kad sam iša nešto službeno na Prevlaku, sa panulavanja se vratija jedan barba, ima je dobrih 70 godina. Donija je gofa od 8-9 kila i to je bila lipa riba ali pažnju mi je privukla prava pravcata barakuda dugačka nešto manje od 2 metra. Mislim da je pizala dobrih 12-15 kila, makar po onome kako je on drža u rukama. Pita sam ga jeli to ikad prije uvatija, a na moje opće čuđenje dobija sam odgovor da je to doli kod njih uobičajena riba, ništa novog. Ipak, i njemu je to bio kapitalni primjerak i nikad do tad nije ulovio veću.
![]()
![]()
DaliborDu napisao: mislim da je skaram specificnost juznog jadrana, i mislim a nisam 100% siguran da je nigdje nema u tolikom broju kao u nasem kraju (juzni jadran), tako da sto se tice spininga ove ribe nemaju tu ljudi puno iskustva jer ona je uvijek slucajan ulov.
DaliborDu napisao: zovi me Ante kad budes isao na njih
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Damir napisao: Neznam otkuda stižu, ali na splitskoj ribarnici je škaram česta riba. Ima zavidnih primjeraka, i po 2-3 kg. Obzirom da su stvarno friški, mislim da neću pogriješit ako napišem da su ulovljeni negdi u našoj županiji.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Bambus napisao: Škarmi se kreću u jatima?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se