- Zahvala primljena: 367
Narucio sam Duo Tide slim minnow flyer 200, oce valjat ona za skarme? Vidim svi imaju 175-icu pa ne znam je li 200-tka valja...MarkoMne napisao: TMS 175 mnoge škarmove nosi na dušu
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
roko123 napisao: Meni je 200 razočaranje.. 140 sardina dekor je ulovila zubaca, a brancina, strijelke, pirku... ma zakon, a 200 dvije male strijelke i to je to
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ne, imam purple massacre dekor. Zeznuo me Markos VidalisB_ napisao:
roko123 napisao: Meni je 200 razočaranje.. 140 sardina dekor je ulovila zubaca, a brancina, strijelke, pirku... ma zakon, a 200 dvije male strijelke i to je to
Isto sardina dekor? Baš sam tu naručio...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Koliko sam shvatio Tide Minnow Slim 200 je 2.5cm duži od legendarna 175ice, lakši i slabije leti
Molimo prijavite se
frkachu napisao:
zeusfaber napisao: Koliko sam shvatio Tide Minnow Slim 200 je 2.5cm duži od legendarna 175ice, lakši i slabije leti
175 i 200 su potpuno različite varalice, što se akcije, balansa, načina zabacivanja tiče
razlika je opisana ovdje
duo-international.com/products/tide-minnow-slim-200/
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao:
frkachu napisao:
175 i 200 su potpuno različite varalice, što se akcije, balansa, načina zabacivanja tiče
razlika je opisana ovdje
Da, 175 ima "luđu" akciju od 200 međutim 200 ima onaj "lijeni hod" kao kod Rapale Max Rap koji je u nekim situacijama neodoljiv. Jako lijepo. Svakako ću ga nabaviti.
Usput, krenuli su škarmi. Tiho i polako ali tu su. Kroz dva tjedna očekujem invaziju. Primjetio sam da su pinkicu evoluirali kad je u pitanju "griz u sred bijela dana". Puno su oprezniji, čak i u sumrak kad smo ih lovili bez problema tako ako planirate ići u narančastoj majici na škarme pričekajte da padne mrak. Mrak je mama!
Još uvijek nije "pravo vrijeme" ali može se uhvatiti.
Molimo prijavite se
B_ napisao:
zeusfaber napisao:
frkachu napisao:
razlika je opisana ovdje
Da, 175 ima "luđu" akciju od 200 međutim 200 ima onaj "lijeni hod" kao kod Rapale Max Rap koji je u nekim situacijama neodoljiv. Jako lijepo. Svakako ću ga nabaviti.
Usput, krenuli su škarmi. Tiho i polako ali tu su. Kroz dva tjedna očekujem invaziju. Primjetio sam da su pinkicu evoluirali kad je u pitanju "griz u sred bijela dana". Puno su oprezniji, čak i u sumrak kad smo ih lovili bez problema tako ako planirate ići u narančastoj majici na škarme pričekajte da padne mrak. Mrak je mama!
Još uvijek nije "pravo vrijeme" ali može se uhvatiti.
Gdje si isao na njih, u Cilipe? Ja sam bio par puta ispod mecajca i corak ... Kad ides, uvijek navecer ili i u zoru?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
B_ napisao:
Narucio sam Duo Tide slim minnow flyer 200, oce valjat ona za skarme? Vidim svi imaju 175-icu pa ne znam je li 200-tka valja...MarkoMne napisao: TMS 175 mnoge škarmove nosi na dušu
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
MarkoMne napisao: hvala puno!
razlika je naravno, i to velika u borbenosti između palamide / luca / trupova i škarma sa druge strane...mada su to dva različita stila borbe
škarm, kao što znaš, mlati glavom lijevo desno i u mjestu, dok je palamida kao brzi voz
mada škarmove uglavnom kačim na dužinu štapa, praktično pod nogama, tako da borbe ne traju mnogo
tri škarma ( cca 2 kg ) ćeš da umoriš i izvadiš a palamidu iste težine ćeš još da umaraš
![]()
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se