- Zahvala primljena: 78
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dundo napisao: Dalmatino, slažem se sa tobom za preporuku izbora varalica, ali nijednom početniku u spinningu nebi preporučio da se odmah na početku bazira na silikonce. Ispočetka naka vuče voblere, a kasnije kad " uhvati ruku" polako se prelazi na silikonce. To govorim iz osobnog iskustva, jer sam ja pravio takve greške.
Molimo prijavite se
sparidae napisao:
dundo napisao: Dalmatino, slažem se sa tobom za preporuku izbora varalica, ali nijednom početniku u spinningu nebi preporučio da se odmah na početku bazira na silikonce. Ispočetka naka vuče voblere, a kasnije kad " uhvati ruku" polako se prelazi na silikonce. To govorim iz osobnog iskustva, jer sam ja pravio takve greške.
Da u pravu si, ali spomenuo je i silikonce i varalice, a trebao je samo zamijeniti rasporedJa sam isto fan voblera. Silikonci za zabavu, varalice za ribu.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
SanTiago napisao: Ja sam ispocetka takodjer forsirao tvrdu plastiku ali sam ulove poceo ostvarivati tek na silikon, sad tu i tamo bacam plastiku ali bez znacajnog upisa i nakon nekoliko godina, par lica i iglica.. Mozda je stvar izbora varalica a mozda i krivi nacin vodjenja, kako god zasad sam fan silikona..
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
orada277 napisao: koristim za buletim a imam stap od mitchella 4o-120 grama 2 metra i 10 cetimetara
Molimo prijavite se