"E baÅ” zato moj uÄeni velegraÄanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naÅ”a mala, smiÅ”na, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbeÄilom od popa i sa ovom mojon iÅ”empjanom Bepinom!"
Izvrsna, meni se stvarno odliÄna pokazala. I to ona sa plavim leÄima, a crvenim trbuhom. Meni definitivno najlovniji vobler. BaÅ” taj 70s odnosno sedam centimetara.
Kakve ribe mogu ocekivati na ove vece ryukie sa prirodnim dekorima, sta ga uzima najvise?
Kako ga vodis, brz tvic ili spor, ili samo vuces.
To me uvijek zanimalo, jer ja na ryuki radim jako brz tvic.
Kun, ja sam na 70 i 90 hvatao luceve najvise. Na 70 ide dosta toga, vece iglice isl. Sto se tice animacije tu ti nimsa siguran. Nekad najbolje radi slow sa naglim trzajima a nekad brzo povracenje sa manjim trzajima. Sve zavisi jel riba lijena i koja riba grize.
Je li se on kaci za osnovni najlon / upredenicu preko kopÄe ili je boljd dirrktno na njrga vezati Ävor. To pitam zato Å”to nisam siguran ometa li klasiÄna kopÄa ili opcenito neka druga rad varalice..
Na 70 ide sve, od uÅ”ate do palamide. Uz ovo Å”to je prije navedeno rekao bi i lagano povlaÄenje. MoraÅ” na vrhu Å”tapa osjetiti da radi, pa onda vidi brzinu. Äak imaÅ” na youtube kanalu od dua kako ga sve možeÅ” voditi.