- Zahvala primljena: 146
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ja sam isto dosta ucio na vlastitim greskama,al ipak naj vise moram zahvalit nekim iskusnijim kolegama koji su mi na terenu u praksi pokazali i rijesili neke moje do tada "teske misterije i probleme",koji nekad budu jednostavno neka Sitnica,sitni previd,koji zbog nedostatka iskustva previdis,vecina nas je to prosla i dalje prolazi kako usvaje nove tehnikeAhab napisao: Je, ali ja sam vec sve pita i ljudi su mi sve objasnili pa opet gubim varalice svako drugi-treci zabacaj. Ocito ne postavljam prava pitanja. U biti bi triba otic na spin s nekim ko se razumi da mi uzivo sve pokaze i objasni ali u ovim spinn temama jos nisam naletija na nekoga iz blize okolice Makarske.
Ali, stara kineska, na vlastitim se greskama najbolje uci pa cu i ja valjda jednog dana nucit jer greske su mi konstanta.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Slazem se,mislim da smo rijesili misteriju,definitivno je problem u upredenici,pazi ja nisam neki ekstra strucnjak u spini,osim ka su lignje u pitanjuAhab napisao: Identična takva kod mene. Vjerojatno je lažnjak. S obzirom koliko se lažne odjeće i obuće kod nas prodaje u "originalnim" dućanima, nimalo me ne bi začudilo.
Molimo prijavite se
Slazem se svak ima svoje gusteEveryday normal guy napisao: Zacudio bi se ti sto sve ide van sa takvom opremom
a o gustu vadjenja takve ribe na takav pribor da ne govorim. Ma tipkajte vi szo zelite....slazem se da nije lose i svasta se nauci al meni je UL ribolov velika strast i bas ju preferiram.
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se