- Zahvala primljena: 45
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
bzing napisao: Sad se ne mogu pokrenut jer mi svega fali
Šta više kupujem to mi više toga treba.
Molimo prijavite se
dxdandy napisao:
![]()
![]()
, kad kupujem odjecu, posaljem zenu u trgovinu...ja ne idem tamo pa makar hodao gol ili u istome sto godina....to me ne hebe 5% ali kad baas ja kupujem, to je onda bas isto kao sto ti kazes. XXX foruma i ducana ako je moguce da vidim uzivo a ako ne ide onda online pa sta bude. Uvije se moze zamjeniti ili traziti pare nazad. Iako mi se to jos nije desilo da vraca...makar mi se i ne svidja...neka stoji i ceka...ne skodi zdravlju.
Vidi ovo ...
![]()
Stoji u dnevnom boravku, u svojoj futroli. Nikad na njega pecano. Satr cca 6 mjeseci. Sada ga izvadio iz futrole radi slikanja. Savage Gear MPP 170g 274cm. Kod nas ga ili nema za kupiti ili barem ja tako mislim. Moze se nabaviti model 90g ili 120g ali ovaj od 170g malo teze ili nikako nekada. Kupio ga da ga imam i sada kontam kako bih ga zapravo prodao ili na njega probao jiggati. Barem za prvu ruku. Stap nabavio iz Srbije. Odlican, lagan ... ma bonbona za 500kn koliko sam ga platio.
Prvotno ga namjenio za velike stuke ili mozda soma ako se odlucim ici na njega ali sumnjam.
Probao sam pecati sa istim takvim, pa ga onda odmah kupit. Nevjerojatno je kao stap i sa malim varkama osjeti dno ili trkac ribe a opet ima snage za svasta. Vadili su se somovi od 40-60kg bez problema sa njon a mozes ici i na malu ribu jer se fino ponasa i sa njom. Vrlo dobar stap za malo para.
Eto reklamiram ga a nisam sa njim ni ribu upecao ali sam vidio sta moze ...![]()
![]()
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: @bzing - Sad se ne mogu pokrenut jer mi svega fali
Šta više kupujem to mi više toga treba
Sto vise kupujem to manje ribe upecam...pa fuck i sve...prije stara germina i damo rola i ubijanje ribe a sada ti treba fakulteta barem tri za posten ulov...![]()
![]()
Molimo prijavite se
dxdandy napisao:
![]()
![]()
...tako i moja torba, isto za 4 stapa, 165cm...vec dvije godine jos neotpakirana u ormaru cuci i ceka bolje vremena...koja losa procjena da mi to treba...kreten od ja
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: Sa tom sakurom ces sigurno izvaditi palamidu bez problema da ju dobijes na neku varku ili lagani jigg. Ima strasno jaku kicmu i nemas brige ma kako se savila ali mislim da ipak nije za shore jigging. I sam si geldam bas trenutno nesto za neki LSJ i meni je u kombinaciji ili xzoga mastery ma-s100h2 ili black hole s-962 monster k guides. Od ova dva xzoga je jaca i ona je deklarirana kao akcije 150g a black hole je kraci par centimetara i akcije 30-90g. Ja cak trenutno razmisljam vise i black hole jer mislim da mi je dovoljno jak za jiggove koje ja planiram bacati. A to je do cca 50g ili mozda max. do 60g. Tamo gdje ce meni sluziti nisu neke velike dubine ili jaki kurenti pa da mi jos plus tezina jigga i ovo pravi dodatni otpor pa da stap ne moze podnijeti. Vise bi to bio spin sa dosta popanja i propadanje jigga vec klasican jigg. A osim toga kako je black hole slabiji iskoristio bih ga za spin po Dunavu i tu mi ta njegova akcija 30-90g vise odgovara za sve sto meni treba.
Nisam jos na cisto, da se razumijemo i da se ima suske oba bih uzeo a ovako ce da bidne samo jedan.
Kolega zoki1 se bas nedavno ponovio u xzoga mastery ma-s100h2 i sve cekam da se pohvali nekom ribom i da ga cujem kako je zadovoljan nakon akcije sa stapom. Mozda me njegovi utisci nagovore da se predomislim.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se