- Zahvala primljena: 12
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Mladen Miletić napisao: Manji brancini hoće, za velike ne znam
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
KarloCK napisao: Ja sam sa ovim Heraklesom sa prve slike zlatnim nedavno dignuo jednog od oko 2.5kg ( imgur.com/IdEZRKb ) a ova rapala original treća odozgora mi je najlovnija samo se nemože daleko zabaciti. Najbolje ju je pustiti da je potok/struja odnese pa onda povlačiti.
Molimo prijavite se
edi napisao:
..ovo mi je asortiman sa kojim lovim bezuspjesno brancina dok strijelke i ostalo ide...jel moze kakva preporuka od prikazanih sa slika..
imgur.com/L9pAL6x
imgur.com/BEKiFPv
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
DaliborDu napisao: ove su gume u banani, mora to biti lijepse i finije slozeno.to je fina riba, gentleman , nemoze to da je jig glava neodgovarajuca i da guma slici na marsovca.fino to slozi
Molimo prijavite se
Mladen Miletić napisao:
edi napisao:
..ovo mi je asortiman sa kojim lovim bezuspjesno brancina dok strijelke i ostalo ide...jel moze kakva preporuka od prikazanih sa slika..
imgur.com/L9pAL6x
imgur.com/BEKiFPv
Skoro sve ti valja. Tajna je u mikrolokaciji za svaki tip vremena, mjeseca i mora. Nešto se promjeni i on je 300 metara lijevo ili desno. Dok ti to prokljuviš prođu godine. Najbrže ćeš ih naći panulanjem
Molimo prijavite se
DaliborDu napisao: ove su gume u banani, mora to biti lijepse i finije slozeno.to je fina riba, gentleman , nemoze to da je jig glava neodgovarajuca i da guma slici na marsovca.fino to slozi
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Mladen Miletić napisao: Sve to stoji
Ja nikad nisam dobio brancina noću
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dundo napisao: Edi, sve ti ovo hvata smuduta, ali noć i najbolje cik zore. Što je more nemirnije i mutnije, to bolje. Od silikonaca za mene no action (ovaj skroz desno).
Molimo prijavite se
Hvala puno..imas kakvu preporuku za nekog sa slike koju tezinu i velicinu glave na njega stavit...DaliborDu napisao: dalo bi se tu na dugo i na siroko, evo ukratko, prvo na kakvim terenima ti lovis, plitkim dubokim , na vecini tvojih silikonaca su darter glave one brze tonu i namjenjeni su dubljim terenima, ili jacim kurentima , sve ovisi gdje mislis da se riba zadrzava ili gdje da je trazis , imas i klasicne okrugle jig glave koje najcesce koristim i jig glave sanjke koji sporije tonu itd itd. Svaki silikonac traži svoju glavu, svaka glava daje drugačiju prezentaciju i rad silikonca, različiti tereni traže različite glave s obzirom na struju i tip dna ali i dubinu u kojoj se ribe hrane.
pogledaj prva tri silikona, na prvom glava viri nekoliko milimetara iznad glave silikona, na drugoj slici nekoliko milimetara od glave silikona, treca slika silikon za rijecne tokove i jace kurente sa jakom vibracijom, peti silikon odozgo isto silikon sa jakom vibracijom, moja iskustva su ta da jaka vibracija igra samo u velikim kurentima, ili rijekama , 90% situacija su drukcije, dakle finiji rad, lagana ili nikakva vibracija, i jako polagana i spora prezentacija, moja iskustva silikon su uglavnom nocu tj gotovo iskljucivo noc, nikad nisam dobio brancina danju na silikon. Eto UKRATKO !
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se