- Zahvala primljena: 16
Molimo prijavite se
roko.gracin napisao: Početnik sam u spinningu, nisam početnik u ribolovu. Ronim sa puškom od svoje 12. godine a na udicu od kad sam ju mogao držati. Znam loviti i mrežama i parangalima i pod sviću i sa kraja i sa obale ali na kraju sam ipak ostao na puški. Zašto? Upravo zato što je puška (u rukama etičnog ribolovca) najselektivniji alat, ako hoćete, selektivniji i od štapa, jer ja ribu ne moram puštati, jednostavno ju ne gađam. Do sada sam namjerno propustio puno više ribe nego sam ulovio i nikad nisam lovio za punjenje frižidera nego za gušt i za večeru. Frižider niti ne nosim sa sobom, a kad ulovim kapitalca idem zadovoljan doma, ne idem ih vaditi još 5. Ne zaključujte na brzinu, samo sam dao jedan sportski savjet, kako brže i lakše ubiti ribu, a svi se slažemo da je sportskije ubiti ju nego ju pustiti da krepa. Lijepi pozdrav
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
DaliborDu napisao: moj odgovor nije bilo pitanja morala i etike nego pitanja preskaknja lekcija, to bi trebala da je prva lekcija ! a zadnja lekcija je kako ubiti ribu
Molimo prijavite se
Ne znam odgovor za specifično tvoju poziciju ali da ti uštedim vrijeme i listanje kroz 48 stranica ove teme, nedavno sam baš sve prošao i popisao koje se varalice najčešće koriste i preporučuju, pa možda pomogne.markom napisao: Decki molim Vas pomoc..buduci da je tu stvarno jako puno misljenja oko odabira varalica molm vas ako ko zna koju je najbolje imat..pozicija je uvala nekih 300 metara od mjesta gdje se mjesa slatka sa slanom vodom..dno je travnato i obicno bude mutno more..molim vas uz misljenje varalice ako mozete reci i nacin kako je voditi..hvala vam puno unaprijed😊
Sent from my iPhone using Tapatalk
Molimo prijavite se
markom napisao: Decki molim Vas pomoc..buduci da je tu stvarno jako puno misljenja oko odabira varalica molm vas ako ko zna koju je najbolje imat..pozicija je uvala nekih 300 metara od mjesta gdje se mjesa slatka sa slanom vodom..dno je travnato i obicno bude mutno more..molim vas uz misljenje varalice ako mozete reci i nacin kako je voditi..hvala vam puno unaprijed😊
Sent from my iPhone using Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se