Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Buzeta napisao: Evo i mog prvog brancina... zora i vrh plime, na fiiish black minnow, lagano povlacenje uz pokoji trzaj vrhom stapa.. 😊
1kg.. hvala ekipi sa foruma na svim nesebicnim savjetima za 😉
Poslano sa mog SM-G930U koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Drži se ti 0,33, nije predebelo, a skroz si smanjio mogućnost pucanja na grotama, ili čak u zabačaju teških varalica. Tanke FC sam koristio samo za živoga gavuna, kad ga brancin može lijepo na miru pogledati. Ili za baš male vobleriće i silikonce, da ih ne opterećuje težina FC. Nisam primjetio nikakav nedostatak kod 0,28 ili 0,33 FC-a.roko.gracin napisao: Fc mi je 0.33, znam malo debelo ali za noć i sumrak trebalo bi biti ok.
Molimo prijavite se
Alien napisao:
Drži se ti 0,33, nije predebelo, a skroz si smanjio mogućnost pucanja na grotama, ili čak u zabačaju teških varalica. Tanke FC sam koristio samo za živoga gavuna, kad ga brancin može lijepo na miru pogledati. Ili za baš male vobleriće i silikonce, da ih ne opterećuje težina FC. Nisam primjetio nikakav nedostatak kod 0,28 ili 0,33 FC-a.roko.gracin napisao: Fc mi je 0.33, znam malo debelo ali za noć i sumrak trebalo bi biti ok.
Molimo prijavite se
Fiiish.. kaki boja.. 10g glava 😊Zdenko napisao:
Buzeta napisao: Evo i mog prvog brancina... zora i vrh plime, na fiiish black minnow, lagano povlacenje uz pokoji trzaj vrhom stapa.. 😊
Koja boja minowa, velicina I tezina glave? Hvala na odgovoru.
Molimo prijavite se
Buzeta napisao:
Fiiish.. kaki boja.. 10g glava 😊Zdenko napisao:
Koja boja minowa, velicina I tezina glave? Hvala na odgovoru.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Varalice tipa black minow ili sandeel su dobre i dok padaju na pod i dok i dižeš sa poda laganim trzajem. Zbog vibracija silikona daju dojam ranjene ribice koja izaziva ugriz predatora. Ja sam znao dobiti ugriz na spin štapu kad bi ga ostavio po strani da vidim drugi štap. Sve u svemu se svodi da sam dobiješ osjećaj za teren. Poslije je sve ribička sreća jel riba radiroko.gracin napisao: Nije mi jasno, svi govore da treba jakopolako vuci silikonce po noci ali ja kad vucem 5g ne mogu ic sporo a da mi se ne vuce po dnu. Dubine su oko oko 2-3m. Ili to spor ipak nije toliko sporo bas skroz
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se