- Zahvala primljena: 986
wardetrava napisao: Probajte setace rucni rad kolege sa fejsa to lovi sve sto pliva
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Molimo prijavite se
Kolega, nemam fejs..kako izgledaju moze slika slucajno i koliko kostaju? Hvala.wardetrava napisao: Probajte setace rucni rad kolege sa fejsa to lovi sve sto pliva
Molimo prijavite se
Kolega, nemam fejs..kako izgledaju moze slika slucajno i koliko kostaju? Hvala.wardetrava napisao: Probajte setace rucni rad kolege sa fejsa to lovi sve sto pliva
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Meni je sandeel dobar na moru i na jezerima. Za razliku od dosta silikona ovaj leti kao kamen a dosta je otporan.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
sasac napisao: Što se tiče šetača ja sam uzeo par komada , jer eto brancin mi je opsesija i dao bi zadnje pare na varalicu koja ih vadi...moje mišljenje je da ne vrijede niti približno tih 25 kn koje je čovjek naplaćivao po komadu (cca 5 cm veličina ako se dobro sjećam) izgubio ih par komada imam još jednog kojeg više ni ne bacam, niti su praćeni niti gutani
nije da pokušavam ocrniti varalicu ili njenog proizvođača štoviše neki love uspješno na njih. ali čisto vrijednost-novac, za 35 kn uzmem paket od savage-a 8 tijela i 2 jig glave koje provjereno love na mojem lokalitetu a dao bi ruku u vatru da love svugdje...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
sasac napisao: Nema tajni, ja sam u spinu godinu i pol dana tek, i nisam otkrio toplu vodu s ovim silikoncem. Većinu informacija sam dobio sa pijanog tvora ili ovdje tako da je red da vratim koju informaciju i ja drugima.
Neda mi se skidati sliku i hostati ju, baci oko na link:
www.tsourosmarine.gr/14391-thickbox_defa...mini-sandeel-kit.jpg
Planiram u nabavu uskoro na razno razne silikonce pa bacim koju informaciju ako se pokažu lovnima. Za sad ovaj sandeel i naravnk black minnow su mi favoriti od silikonaca.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao: Ceco frend i ja smo isto ovako radili kao sasac.
Rezervna tijela od minnowa i orginalnih i kopija smo stavljali na obične jig glave i nikakve razlike. A slažem se sa kolegom da puno manje zapinju. Originalna glava od minnowa poslje par ribolova bude neprepoznatljiva.
Iako su ispali na kraju neki malecki silikonci od daiwe najlovniji.
Mene su malo leđa uhvatila u zadnje vrijeme pa sam malo pauzirao sa spinanjem dok ne ugrije malo. Ali kolega je bio redovan i znao je doslovno tri zabacivanja tri lubina za redom na ove daiwe.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se