- Zahvala primljena: 367
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ne često, ali skoro svaki izlazak i to s obje role koje imam. Mislim da zatresem štap jako kad zabacim, pa zato.marko87 napisao: Jeli ti se to često dogodi ili? Meni se to dogodilo jedan put do sada ja mislim. Ako je često onda nesto nije uredu sa rolom.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Pazit ću na to.Ceco napisao: Ako je ne otvoriš do kraja onda se lako može vratiti. Isto tako ako imaš auto bail mehanizam čim dirneš ručku prema naprijed lako prebaciš
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
B_ napisao: Ajmo strucnjaci, da li da nabijem silikonac skroz do kugle ili samo do ovog prvog zadebljanja nakon udice?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Probaj dobiti da ti silikon bude bez promjene u obliku tijela. Sad ti je malo uvijen.
Loviti će ali neće imati najbolji mogući rad.
Probaj ocijeniti gdje ti je idealna točka izlaska udice da ga jig glava ne mota u obliku udice.
Mislim da bi ti čak kraća udica bila više idealna.
Možeš ga ostaviti i ovako ako ti se ne da mučiti dodatno.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Barba87 napisao: Sinoć napokon bez straha od strelki testiranje spasam lure iglice (ručna izrada)
Lubini dosta zainteresirani za njom, puno više nego za slavnim patchinko 100 ( dvije boje isprobane).
Dvi realizacije, Al oba su dosta maleni bili, taj sa slike i jedan malo veći (30tak deka), Al ipak jedno bacanje keitech silikona na 7 grama jig glavi fin komad, oko 80 dg.
Dok ne padne neki fin komad na ovo i slično, za mene silikon ostaje zakon za lubeška 😁
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se