- Zahvala primljena: 0
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ja svakako koristim micro jigove od 5 do 15g za teren sa riva i slično. Da se dobiti jako puno ribe koje i ne očekivam.rbarisic napisao: Hvala svima,
jasno da treba poraditi na tehnici i opremi kako bi bila što usklađenija, ali moram priznati da i dalje ne znam kako ljudi koji spinaju na woblere tipa gavuna (a vjerujem da ih je dosta) dobace do 30-50m... pa to je težina od 5-6 grama, svaka čast tko je toliko spretan.
Također podpitanje - šta koristite od varalica u "lučica spinningu", dakle na dubine 5-10 m onako za početno vježbanje i nadmudrivanje, gdje eventualno mogu očekivati nekog od manjih predatora ili u boljem slučaju strijelku...
Ima li smisla wobler zamijeniti sa nekim lakšim jigom od 15-20 gr. pa tako pokušati dobiti dalje izbačaje i proširiti "teren za akciju"?
Pozdrav!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
vođenje od 3:16 min po mome iskustvu super radi na mulu i oko barki.Južni napisao: Riječ o mulu, a on je ispod sakriven. Ali hvala ti na smjernicama.
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Mušica je odlična varalica za smuduta.
Mana je što bi se trebale ručno raditi na boljim udicama.
Ja sam lovio iglice i smudute na ove za pastrvu.
I one klasične jig glave sa perjem.
Šteta što je jako teško dobiti ribu van a mušice treba bacati nakon max dva izleta jer udice propadaju.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Južni napisao: Ceco, ima mjesto gdje se zna ulovit brancin na srdelu avolo. Ali sića ubija ješku, pa bi provo sa silikoncem. Pričam o noći. E sad, on se lovi 5,6 m od kraja a dubina je oko 5 m. Kako spinati? Zabačaj 10tak m, pustit da potone, pa lagano twičat ili samo lagano vuč?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se