Molimo prijavite se
Probao sam ja po mraku na 12cm 20gr, i ulovio sam lignju koja mi je sa grote pala u more:sick:Ceco napisao: @Rogi jel ima ribe na one kopije Black Minow ? Imam punu torbu na zalihi ali nikako otici do mora
Molimo prijavite se
Da ova je 32g inače za offshore... Prepostavljam na mjestima di je jača sturja da bi mogla se lakše voditi kao ušća...rogi napisao: Nema, ali iskreno možda su bili ukupno 2h u moru po ne-idealnim uvjetima i dijelu dana tako da nisam baš mjerodavan
Ne znam ali nekako mi ne se ne sviđaju ti teži minnowi (32g) ili ih jednostavno ne znam dobro voditi.
Zabacim štap, pustim da potonu i onda ih ravnomjerno povlačim do obale, ali kako su dosta teški moram zbilja brzo namatati rolu inače mi se zakače za dno, ne znam radim li nešto krivo?
I ne znam povlačim li ih u tom slučaju prebrzo da bi riba zagrizla?
Puno mi se više sviđa koristiti silikonce i jig glave 3-10g koje mogu dosta sporije voditi.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco evo jednoga od sinoć sa ušća Neretve na kaki kopiju, neki je veći ne znam točnu gramažu. Frend je bio sretne ruke komad malo manje od kilaCeco napisao:
@Rogi jel ima ribe na one kopije Black Minow ? Imam punu torbu na zalihi ali nikako otici do morarogi napisao:
Baćo68 napisao: Ma ne pitam te zbog toga da saznam pozicije na kojima loviš, nego se i meni događa da na isti način izgubim varalicu...
A i štap s kojim loviš mi je interesantan, pa ako nemaš ništa protiv...da se nađemo da ga vidim iz prve ruke..![]()
Naravno, vrlo rado!
Možete mi pustiti poruku ili broj mobitela na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pa se dogovorimo!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se