- Zahvala primljena: 26
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
BlackMarlin napisao: Pa meni ovo zvuci više kao da bi naslov trebao biti "što mislite o nepažljivosti prema štapovima" 😁
Kao i sa svim ostalim alatima u životu, što je nešto nabrijanije i bolje, obicno je osjetljivije i treba više pažnje. Ali ovce bi ti polomile svaki štap, nisu nimalo spretne u ribolovu😁
Ako kupiš dobar štap, moraš ga paziti, to je tako.
Npr, ja moje Zenaq štapove ne bih spustio na kamen ili beton ni da ki daješ 200 eura. Ni uz najveći oprez. Ne.
Nije mi teško nositi onaj stalak i zaglaviti ga u stijenu. Ja bolim top opremu i nije mi teško posvetiti joj malo pažnje. Moj nijedan štap nema jedne jedine crtice na sebi.
A moj frend koji je divljak i samo uzme 3 stapa i baci ih s rolama u bunker kao da baca grablje na livadi, njemu je oprema iz dechatlona savršena. Stalno neki k lomi, ja još nikad nisam ništa lomio.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
BlackMarlin napisao: Nisam siguran da kužim. Kako misliš točno da bi mogao izgubiti ribu jer nemas vremena za brigu o štapu na stijenama?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
BlackMarlin napisao: Pa meni ovo zvuci više kao da bi naslov trebao biti "što mislite o nepažljivosti prema štapovima" 😁
Kao i sa svim ostalim alatima u životu, što je nešto nabrijanije i bolje, obicno je osjetljivije i treba više pažnje. Ali ovce bi ti polomile svaki štap, nisu nimalo spretne u ribolovu😁
Ako kupiš dobar štap, moraš ga paziti, to je tako.
Npr, ja moje Zenaq štapove ne bih spustio na kamen ili beton ni da ki daješ 200 eura. Ni uz najveći oprez. Ne.
Nije mi teško nositi onaj stalak i zaglaviti ga u stijenu. Ja bolim top opremu i nije mi teško posvetiti joj malo pažnje. Moj nijedan štap nema jedne jedine crtice na sebi.
A moj frend koji je divljak i samo uzme 3 stapa i baci ih s rolama u bunker kao da baca grablje na livadi, njemu je oprema iz dechatlona savršena. Stalno neki k lomi, ja još nikad nisam ništa lomio.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
B_ napisao:
BlackMarlin napisao: Nisam siguran da kužim. Kako misliš točno da bi mogao izgubiti ribu jer nemas vremena za brigu o štapu na stijenama?
Npr. udari ti ozbiljna riba od nekoliko kg. I sad ti pleses po stijenama da neutraliziras njeno kretanje ako krene gdje ti ne odgovara. Naravno skoro nikad ne nosim podmetac ni kuku i onda kad je treba izvadit prihvatim strunu i flourcarbon rukom dok stap odlozim brzinski gdje god stignem u datom momentu. Naravno to je uglavnom na neku stijenu.A ujedno je i problem mjenjanja varalica a to radim cesto. Opet stap naslonim na neku stijenu dok to ne obavim. Ili kad pukne predvez kod jiginga ili nastane neki cvor. Ti to sve rijesavas sa stalkom za stapove, ali ja bi to ne nosim jer volim biti lagan i brz kad krecem na ribanje. Samo ruksak sa osnovnom opremom i stap u ruku.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Vrvilo napisao: Ma kojih 900eura???Stap košta 116eur i to je moja stvar sta nisam pazio i bio lijen.Samo sam htio saznati dali je krhak.Moj hobi ce ostati moj hobi neće mi netko govorit sta cu radit i koliko ce me to koštat.Radije spavaj sa ženicom nego sa Zenaqom bolje ce ti bit...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se