- Zahvala primljena: 30
Ljubo.15 napisao: Jbmu...sad nezz sta bi...kontam d ću ostat vjeran Daiwi ali nezz koji model ima ih masu... Čuo Saltiga dobra 5500 gledam cijenu 1100eura 🤣🤣 sad nezz ništa od šoka...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
I ja stičem upravo takav dojam....🤔Paragon napisao: Uzmi KastKing Sharky-a
![]()
![]()
Meni Daiwa BG najbolja zasad... doduše nisam imao puno rola ,ali rado bih da sam odmah krenuo sa Daiwom nego sa Okumama (nije bilo love jbg...)Možda i koji Penn...
Jedino Shimano me buni sa onim oznakama njihovima...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Relativno je lako razumjeti. Samo su njihove veličine totalno drugačije. Sve role sa C u kodu tipa C5000XG je ustvari 3000 po Daiwa veličinama. PG=Power gearParagon napisao: Uzmi KastKing Sharky-a
![]()
![]()
Meni Daiwa BG najbolja zasad... doduše nisam imao puno rola ,ali rado bih da sam odmah krenuo sa Daiwom nego sa Okumama (nije bilo love jbg...)Možda i koji Penn...
Jedino Shimano me buni sa onim oznakama njihovima...
Molimo prijavite se
I ja stičem upravo takav dojam....🤔Paragon napisao:
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Zar sam tako proziran 😂😂hl_demi napisao: Imat cu to na umu kad budem isao po novu masinicu.
Jos nekog Zenaqa i nema ti kraja
Molimo prijavite se
PG najjači prijenos = najslabije namotavanjeParagon napisao: Taj XG je u biti jači prijenos od PG ako sam dobro shvatio?
E točno to C me buni vidiš znači da je manja 2 veličine od Daiwine mjere?
Dok je kod Daiwe LT znači da je špula npr. 4000 a mehanizam 3000 ili obrnuto?
Molimo prijavite se
marko87 napisao:
Zar sam tako proziran 😂😂hl_demi napisao: Imat cu to na umu kad budem isao po novu masinicu.
Jos nekog Zenaqa i nema ti kraja
Jbga da me nije ova j.... korona zeznula zenaq bi bio već dogodine al ovako sad će malo duže na čekanje. Iako sam umalo popustio kad sam neki dan na oglasima ugledao accuru 100HH u Hr vrlo malo korištena.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Ove Daiwa lt role su ustvari role u shimanovim veličinama. Ne kužim zašto su to mijenjali. Kad usporediš npr. Daiwu bg 4000 i neku daiwu lt 4000, ove dvije lt stanu u jednu običnu.Paragon napisao: Dok je kod Daiwe LT znači da je špula npr. 4000 a mehanizam 3000 ili obrnuto?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se