- Zahvala primljena: 2
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao: Ja sam imao sakura sensibraid x8 debljinu 0.18 i ona mi je bila dosta dobra ali već preko 60g sam znao imati kidanja na zabacivanju. Iza nje sam prešao na spiderwire 0.26 i prezadovoljan sam sa njom. Sigurno se da se osjeti gubitak na zabacivanju ali ništa strašno. Zato sada 100g bacam iz sve snage i nikada kidanja. Jutros evo i prvi test na shimanu, namotana skoro do samoga vrha spule i niti jednoga čvora.
Ja sam isto bio razmišljao da predjem na 0.23 jer je dosta deblja od deklarirane, barem po namotavanju na azoresa. Piše da ide 300m pe3 a bilo mi ostalo sigurno 20-30m a zadnji put sam je baš dosta tvrdo namotavao da što više stane.
Sada sam se bio dvoumio između daiwe tournament i gosena ali sam se toliko istrošio za crni petak da sam premotao sa azoresa na shimano dok opet kakav popust ne bude a ja se oporavim financijski.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
dundo napisao: Tuna, uzmi 0,26, s obzirom na tehniku i očekivani ulov, mislim da je sve ispod rizik (ja na twin poweru sw 5000 koristim 0,26 pro power 8 slick) Trudilak, upredenica za odmet s kraja ti nije dobra ideja (upredenica je strašno osjetljiva na abraziju, a kod ove tehnike ona čitavom duljinom leži na stijenama. Za odmet s kraja samo najlon)
Molimo prijavite se
Luki napisao: Pozdrav, koju bi upredenicu preporučili(model i debljinu), za lakši inchiku (do nekih 110g) i kančanicu? Dubina bi bila do 70m, ali češće 50. Ide na okuma azores 55s.
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Buđet mi je do cca 300kn. Imam sakuru sensibraid na spin štapu(0.16)i zadovoljan sam. Ali, tija bi probat nešto novo i naginjen prema karikiju...Tuna napisao:
Luki napisao: Pozdrav, koju bi upredenicu preporučili(model i debljinu), za lakši inchiku (do nekih 110g) i kančanicu? Dubina bi bila do 70m, ali češće 50. Ide na okuma azores 55s.
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
Evo ja je još uvijek tražim pa se razmišljam između ovih marki: Spiderwire Stealth smooth 8 , Gossen Jigging PE 8x, Shimano Kairiki sx8, Sakura sensibraid 8x što je marko87 koristio ranije i možda još taj J braid ali ne znam baš za njega.. Saltiga 12 od daiwe je top ali ne znam koliki ti je budzet..
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se