- Zahvala primljena: 466
Moguće onda da je istina ovo da je Fiiish dao po prstima FTK zbog prodaje kopija. Pa se sad rješavanju zaliha... Jučer je još bilo... Ja sam kupio dovoljno za par godina 😂. Black Minow je odličan i za velikousnoga basa, gregeča, smuđa, štuku i pastrvu... Samo mi sad neće biti žao varalice kad mi je štuka pokidaroko.gracin napisao: Meni i na tom linku pise da je color A, 9g out of stock. Sve ste ih pokupovali
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Da pogotovo ove verzije sa real skin bojama... Ja sam štuku vadio na clown fish ili popularno Nemo... 😂 Ali štuka je takva da jede sve što se kreće.... Meni su se pokazale dobre ove gore što sam linkao... Samo mi ne može biti jasno kad vidim ove kopije MaxRap i Rapala oko 15 - 18 cm za svega 2 dolara ili niže... Evo sad ovaj stylo 210 koji je dosta lovan isto za manje od trećine cijena orginala... Ja uglavnom uzimam silikonce kod aliexpressa jer koštaju kikiriki i jako su lovni...susnjar napisao: Joj, ja sam tijekom rujna i listopada na AliExpressu kupio jedno 70-ak varalica. Uglavnom wobbleri u rasponu 7-18 cm, 5-24g...
Neki su već uspješno odradili panulaški izlet. Uglavnom morske varijante, no i na imitaciju klena uredno sam dobivao lokarde i šarune.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco napisao: s.click.aliexpress.com/e/cY2n7ZXw
Evo na aliexpressu opet nova hrpa kopija Black Minowa.
Tako da je za nas to odlično, jer ako jedni nemaju neku gramažu drugi je imaju.
Ovaj vikend mi je baka trebala putovati autobusom iz ZG za Ljubuški pa sam kroz šalu rekao da mi natoči kartu od autobusa i da je ja vozim direkt.
I tako je meni moja baka omogućila da mi prestane ta panja nad svim tim zimskim zalihama varlica i druge opreme.
( Baka su zakon a pogotovo one sa kloačima)
I mogu reći da sam prezadovoljan. Varalica radi u vodi isto kao i orginal. Nažalost nije bilo nikakvog ulova u nedjelju jutro. Čak druga dva spinera koja sam zetakao oko 5 sati u jutro nisu imali ni jedano kačenje cjelu noć. ( oni su bili na orginalima)
Oko 11sati sam imao dva udara odmah na upadanju u vodu ali sam ostao odmah i bez repa na silikonu. (vjerojatno je strelka počela ulaziti u Neretvu).
I tako sam već oko 13h trebao krenuti nazad, ali sa onim slatkim osmjehom iako nije bilo ribe.
Čekam 4. mjesec za neki pošteniji dan odmora na vodi. I bez plakanja za Fiiish silikonima
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Ja ih imam 10ak i još toliko ih čekam. Poslikati ću i objaviti ovdje, a u planu mi je i neki video s njima.
Molimo prijavite se
B_ napisao:
zeusfaber napisao: Ja ih imam 10ak i još toliko ih čekam. Poslikati ću i objaviti ovdje, a u planu mi je i neki video s njima.
Je li ih i ti gubis cesto? Meni u prosjeku ode 1 po ribolovu... Mislim da bi trebo narucit bar 20 komada za ovo proljece 😁
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se