- Zahvala primljena: 367
Molimo prijavite se
Ako si novi na aliexpressu dobiješ još i 4$ kupon.B_ napisao: Ma izgledaju prva liga!! Odmah bih ih narucio.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
NeB_ napisao: I znaci besplatna postarina? Jedino nasa posta nesto naplati? Evo npr ja sad planiram 1,5 kg paket jigova narucit i ne placam nista na to?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
B_ napisao: I znaci besplatna postarina? Jedino nasa posta nesto naplati? Evo npr ja sad planiram 1,5 kg paket jigova narucit i ne placam nista na to?
Molimo prijavite se
B_ napisao: Isao sam sad narucit i ovi naplacuju shiping pa se sad malo predomisljam, ovi koji su tebi Ceco dosli danas. Za 37 komada traze 79 dolara, znaci preko 2 dolara po komadu. Svejedno je jeftino, ali sam racunao da je besplatna postarina. Narucujem i kompicima, zato toliko puno komada 😂
Molimo prijavite se
Zato je i cijena malo manja od ostalih koji se kreću oko 3.5$ za jig što je opet super cijena. Uvijek se možeš javiti i privatnom porukom trgovini ako misliš uzimati tako velike narudžbe da oh pitaš za mogući popust.B_ napisao: Isao sam sad narucit i ovi naplacuju shiping pa se sad malo predomisljam, ovi koji su tebi Ceco dosli danas. Za 37 komada traze 79 dolara, znaci preko 2 dolara po komadu. Svejedno je jeftino, ali sam racunao da je besplatna postarina. Narucujem i kompicima, zato toliko puno komada 😂
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Možeš se uvijek porukom javiti trgovcu. Jer vjerojatno app ne prepoznaje sve artikle pod jedan.B_ napisao: Bravo decki, ucim pomalo do sutra sam vec maher.
Zeuse, 37 istih ali ne u istim bojama, ima 8 razlicitih boja. 😀
Glupo mi jedino sto pise ako uzmes 10 artikala imas popust, ali samo ako su iste boje. Ako uzmes druge boje to je kao novi artikal, glupost.
Molimo prijavite se
Ceco napisao:
Evo ti kopije popularni DUO jigova free dostava plus na tu količinu ćeš dobiti i neke poklone. Kad klikneš na store od tih imaš ponudu i za druge oblike i gramaže.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Možda ove u većoj gramažiIgor napisao:
Koji su ovi? Pretražio aliexpress i nisam takve vidiozeusfaber napisao: Evo i mojih
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se